Sant Jordi 2018: l’InCom-UAB consolida els seus projectes editorials

El centre consolida els seus dos projectes editorials: InCom-UAB Publicacions (col·lecció pròpia d’eBooks de descàrrega gratuïta) i la seva participació a la col·lecció Atlántica de Comunicación (Editorial UOC), destinada a difondre investigacions desenvolupades a Llatinoamèrica

Bellaterra, 18-04-2018. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) celebra el Dia Internacional del Llibre, el 23 d’abril, de la millor manera possible. Les últimes novetats de l’InCom-UAB Publicacions estan tenint una bona recepció i la col·laboració del centre d’investigació amb l’Editorial UOC s’ha enfortit amb l’ampliació de l’acord inicial. En un primer moment la responsabilitat de l’InCom-UAB se centrava en la cerca de textos acadèmics escrits originàriament en portuguès, fet que feia que es treballés bàsicament amb autors/es de Brasil, i recentment, s’ha ampliat l’acord a tots els països llatinoamericans.

En el marc del projecte InCom-UAB Publicacions, iniciat l’any 2012 i sota la direcció de José Luis Terrón Blanco (UAB), està previst tancar l’exercici 2018 amb un total de 18 obres publicades. D’entre les últimes edicions, destaca el llibre homenatge a Martín Barbero, que serà presentat amb la participació de Miquel de Moragas i Spà i José Luis Terrón en el proper congrés de l’Asociación Española de Investigación de la Comunicación (AE-IC), que se celebrarà a Salamanca el proper mes de juny. Aquesta és la referència completa:

MORAGAS I SPÀ, Miquel; TERRÓN, José Luis; RINCÓN, Omar, eds. (2017): De los medios a las mediaciones de Jesús Martín Barbero, 30 años después. Colección InCom-UAB Publicacions, 14. Bellaterra: Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). ISBN 978-84-947521-5-5

En relació a les publicacions de l’InCom-UAB a la col·lecció Atlántica de Comunicación de l’Editorial UOC, s’han publicat ja un total de 13 llibres. El projecte, les responsables del qual són Amparo Huertas Bailén (UAB) i Denise Cogo (ESPM-Brasil), s’inicià el 2014. L’últim text es correspon amb la primera publicació en castellà de l’antropòleg i etnògraf italià Massimo Canevacci, Fetichismos visuales. Una etnografía exploratoria más allá de la reificación. El llibre serà presentat pel propi autor en el 56º Congreso Internacional Americanistas (ICA), que també se celebrarà a Salamanca el proper mes de juliol.

Esperem que gaudeixin d’aquestes lectures i de totes les que els hi arribin a les mans.

InCom-UAB Publicacions

Col·lecció Atlántica de Comunicación

 

Sant Jordi 2018: InCom-UAB consolida sus proyectos editoriales

El centro consolida sus dos proyectos editoriales: InCom-UAB Publicacions (colección propia de eBooks de descarga gratuita) y su participación en la colección Atlántica de Comunicación (Editorial UOC), destinada a difundir investigaciones desarrolladas en Latinoamerica

Bellaterra, 18-04-2018. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) celebra el Dia Internacional del Libro, el 23 de abril, de la mejor manera posible. Las últimas novedades del InCom-UAB Publicacions están teniendo una buena recepción y la colaboración del centro de investigación con la Editorial UOC se ha fortalecido con la ampliación del acuerdo inicial. En un primer momento la responsabilidad del InCom-UAB se centraba en la búsqueda de textos académicos escritos originalmente en portugués, lo que hacía que se trabajara básicamente con autores/as de Brasil, y recientemente se ha ampliado el acuerdo a todos los países latinoamericanos.

En el marco del proyecto InCom-UAB Publicacions, iniciado el año 2012 y bajo la dirección de José Luis Terrón Blanco (UAB), está previsto cerrar el ejercicio 2018 con un total de 18 obras publicadas. De entre las últimas ediciones, destaca el libro homenaje a Martín Barbero, que será presentado con la participación de Miquel de Moragas i Spà y José Luis Terrón en el próximo congreso de la Asociación Española de Investigación de la Comunicación (AE-IC), a celebrar en Salamanca este mes de junio. Esta es la referencia completa:

MORAGAS I SPÀ, Miquel; TERRÓN, José Luis; RINCÓN, Omar, eds. (2017): De los medios a las mediaciones de Jesús Martín Barbero, 30 años después. Colección InCom-UAB Publicacions, 14. Bellaterra: Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). ISBN 978-84-947521-5-5

En relación a las publicaciones del InCom-UAB en la colección Atlántica de Comunicación de la Editorial UOC, se han publicado ya un total de 13 libros. El proyecto, cuyas responsables son Amparo Huertas Bailén (UAB) y Denise Cogo (ESPM-Brasil), se inició en 2014. El último texto se corresponde con la primera publicación en castellano del antropólogo y etnógrafo italiano Massimo Canevacci, Fetichismos visuales. Una etnografía exploratoria más allá de la reificación. El libro será presentado por el propio autor en el 56º Congreso Internacional Americanistas (ICA), que también se celebrará en Salamanca el próximo mes de julio.

Esperamos que disfruten de estas, y de todas las lecturas que lleguen a sus manos.

InCom-UAB Publicacions

Colección Atlántica de Comunicación