Amparo Huertas Bailén participa al debat sobre solidaritat organitzat pel CIDOB

La directora de l’InCom-UAB ha estat membre del grup de treball creat pel CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) en el marc del cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”, organitzades al Palau Macaya (Obra Social «la Caixa»)

Bellaterra, 10-04-2019. El CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) ha organitzat durant el curs 2018-2019 el cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”. La direcció científica ha estat a càrrec dels investigadors del CIDOB Yolanda Onghena (senior associada) i Moussa Bourekba.

Durant aquest cicle s’han desenvolupat dos tipus d’activitats entre el 14 de novembre del 2018 i el 9 d’abril del 2019. Per una banda, sis diàlegs oberts al públic, protagonitzats per: Rokhaya Diallo (periodista i escriptora) i Marina Garcés (Universitat de Barcelona); Stijin Oosterlynck (Universitat d’Amberes) i Daniel Gascón (escritor i editor de Letras Libres); Paula Meneses (Universitat de Coïmbra) i Josep Ramoneda (periodista i filòsof); Carlos Gómez (magistrat de l’Audiència Provincial de Baleares) i Danilo Martuccelli (Universidad Paris Descartes -USPC); Víctor Sampedro (Universitat Rey Juan Carlos) i Máriam Martínez-Bascuñan (directora d'opinió d'El País); Carlos Giménez (Universidad Autónoma de Madrid) i Yolanda Onghena (CIDOB). I, en paral·lel, sis sessions interactives complementàries, on s’ha debatut sobre la solidaritat al marc d’un grup de treball creat pel CIDOB. És aquí on ha participat la Dra. Amparo Huertas Bailén, convidada pel CIDOB. Aquest grup de treball, que ha tingut l’oportunitat de debatre directament amb els convidats als diàlegs, ha estat format per unes 15 persones procedents de diverses àrees (acadèmics, estudiants, investigadors, activistes, periodistes,…).

CIDOB: Societat més diversa, societat menys solidària?

Material audiovisual dels diàlegs

 

Amparo Huertas Bailén participa en el debate sobre solidaridad organizado por CIDOB

La directora del InCom-UAB ha sido miembro del grupo de trabajo creado por el CIDOB (Centro de Documentación Internacional de Barcelona) en el marco del cicló de reflexiones “Sociedad más diversa, ¿sociedad menos solidaria?”, organizadas en el Palau Macaya (Obra Social «la Caixa»)

Bellaterra, 10-04-2019. El CIDOB (Centro de Documentación Internacional de Barcelona) ha organizado durante el curso 2018-2019 el cicló de reflexiones “Sociedad más diversa, ¿sociedad menos solidaria?”. La dirección científica ha ido a cargo de los investigadores del CIDOB Yolanda Onghena (senior asociada) y Moussa Bourekba.

Durante este cicló se han desarrollado dos tipo de actividades entre el 14 de noviembre del 2018 y el 9 de abril del 2019. Por un lado, seis diálogos abiertos al público, protagonizados por: Rokhaya Diallo (periodista y escritora) y Marina Garcés (Universidad de Barcelona); Stijin Oosterlynck (Universidad de Amberes) y Daniel Gascón (escritor i editor de Letras Libres); Paula Meneses (Universidad de Coímbra) y Josep Ramoneda (periodista y filósofo); Carlos Gómez (magistrado de la Audiencia Provincial de Baleares) i Danilo Martuccelli (Universidad Paris Descartes -USPC); Víctor Sampedro (Universidad Rey Juan Carlos) y Máriam Martínez-Bascuñan (directora de opinión de El País); Carlos Giménez (Universidad Autónoma de Madrid) y Yolanda Onghena (CIDOB). Y, en paralelo, seis sesiones interactivas complementarias, donde se ha debatido sobre la solidaridad en el marco de un grupo de trabajo creado por el CIDOB. Es aquí donde ha participado la Dra. Amparo Huertas Bailén, invitada por el CIDOB. Este grupo de trabajo, que ha tenido la oportunidad de debatir directamente con los invitados en los diálogos, ha sido formado por unes 15 personas procedentes de distintas áreas (académicos, estudiantes, investigadores, activistas, periodistas,…).

CIDOB: Sociedad más diversa, ¿sociedad menos solidaria?

Material audiovisual de los diálogos