Amparo Huertas, invitada a participar en el Simposi Internacional sobre Mitjans, Civilització i Cultura, organitzat per la UPF

El dia 12 de juny del 2015 se celebra el Simposio Internacional sobre Medios, Civilización y Cultura. Representaciones e interpretaciones de los informativos de televisión al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona. Amparo Huertas participa en la taula dedicada a abordar l’islam.

Barcelona, 05–06–2015. La conferència inaugural del Simposio Internacional sobre Medios, Civilización y Cultura. Representaciones e interpretaciones de los informativos de televisión anirà a càrrec de Myria Georgiou, London School of Economics, amb el títol: “Television in global times: the complexities of diverse broadcasting terrains”. A continuació es desenvoluparan quatre taules temàtiques: interculturalitat, sexualitat, islam i gènere. Amparo Huertas participarà en la taula sobre l’islam, moderada per la professora de la UPF Pilar Medina Bravo.

L’objectiu del simposi és generar el debat després de la presentació dels resultats del Projecte ARACC “Análisis de los Relatos Audiovisuales sobre Civilizaciones y Culturas. Representaciones e interpretaciones de los relatos informativos de la televisión” del grup UNICA-UPF, finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació (referència CSO2011-23786).

Els patrocinadors de l’esdeveniment són: CIDOB, Consell de l’Audiovisual de Catalunya, Ministeri d’Economia i Competitivitat, UNICA (Unitat d’Investigació en Comunicació Audiovisual) i Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

La inscripció és gratuïta i finalitza el proper dilluns 8 de juny de 2015.

Per a més informació:
Web del Simposi

 

Amparo Huertas, invitada a participar en el Simposio Internacional sobre Medios, Civilización y Cultura, organizado por UPF

El día 12 de junio del 2015 se celebra el Simposio Internacional sobre Medios, Civilización y Cultura. Representaciones e interpretaciones de los informativos de televisión en el Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona. Amparo Huertas participa en la mesa dedicada a abordar el islam.

Barcelona, 05–06–2015. La conferencia inaugural del Simposio Internacional sobre Medios, Civilización y Cultura. Representaciones e interpretaciones de los informativos de televisión será a cargo de Myria Georgiou, London School of Economics, con el título: “Television in global times: the complexities of diverse broadcasting terrains”. A continuación se desarrollarán cuatro mesas temáticas: interculturalidad, sexualidad, islam y género. Amparo Huertas participará en la mesa sobre el islam, moderada por la profesora de la UPF Pilar Medina Bravo.

El objetivo del simposio es generar el debate tras la presentación de los resultados del Proyecto ARACC “Análisis de los Relatos Audiovisuales sobre Civilizaciones y Culturas. Representaciones e interpretaciones de los relatos informativos de la televisión” del grupo UNICA-UPF, financiado por el Ministerio de Ciencia e Innovación (referencia CSO2011-23786).

Los patrocinadores del evento son: CIDOB, Consell de l’Audiovisual de Catalunya, Ministerio de Economía y Competitividad, UNICA (Unitat d’Investigació en Comunicació Audiovisual) y Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

La inscripción es gratuita y finaliza el próximo lunes 8 de Junio de 2015.

Para más información:

Web del Simposio