Carme Ferré Pavia, ponent al congrés internacional Venezuela Digital 2017, que se celebrarà a Caracas del 29 al 31 de març

La investigadora ha estat invitada en qualitat d’editora del llibre El uso de las redes sociales: ciudadanía, política y comunicación. La investigación en España y Brasil, publicat per InCom-UAB Publicacions (2014). També han estat convidades dues de les coautores del llibre, Geane C. Alzamora i Regina Helena Alves Da Silva.

Bellaterra / Caracas (Veneçuela), 24–03–2017. La directora del grup Comunicació i Responsabilitat Social (Comress InCom-UAB) i professora titular del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura (UAB), Carme Ferré Pavia, ha estat invitada com a ponent al congrés internacional Venezuela Digital 2017, que se celebrarà del 29 al 31 de març al Teatro Teresa Carreño i a la Universidad Experimental de las Artes (Unearte) de Caracas (Veneçuela). L’esdeveniment és organitzat pel Ministeri del Poder Popular per a la Comunicació i la Informació veneçolà.

Carme Ferré Pavia impartirà la seva ponència “Aspectes legals de les xarxes socials: protecció de dades i ús conscient de la tecnologia” dimecres 29 de març a la tarda.

L’endemà, 30 de març, també a la tarda, Regina Helena Alves Da Silva (coordinadora del Centro de Convergencia para New Media – CPNM-UFMG, Brasil) parlarà sobre “Youtube i l’espectacular ascenció de l’infoentreteniment en política” i Geane C. Alzamora (de la Universidad Católica de Minas Gerais, Brasil) centrarà la seva intervenció a l’entorn de “Les xarxes socials, armes de protesta. Twitter i Facebook en les protestes de moviments socials a Espanya i el Brasil”.

El congrés internacional Venezuela Digital 2017 té com a objectiu convertir-se en un punt de trobada per “conèixer i discutir la feina que es realitza a través de les xarxes socials, el seu efecte, importància i futur de la comunicació digital en matèria política i social”.

Per a més informació:

Web congrés

FERRÉ PAVIA, Carme (ed.) (2014): El uso de las redes sociales: ciudadanía, política y comunicación. La investigación en España y Brasil [En línia]. Bellaterra : Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), col·lecció InCom-UAB Publicacions. ISBN 978-84-942706-0-4

 

Carme Ferré Pavia, ponente en el congreso internacional Venezuela Digital 2017, que se celebrarà en Caracas del 29 al 31 de marzo

La investigadora ha sido invitada en calidad de editora del libro El uso de las redes sociales: ciudadanía, política y comunicación. La investigación en España y Brasil, publicado por InCom-UAB Publicacions (2014). También han sido invitades dos de las coautoras del libro, Geane C. Alzamora y Regina Helena Alves Da Silva

Bellaterra / Caracas (Venezuela), 24–03–2017. La directora del grupo Comunicación y Responsabilidad Social (Comress InCom-UAB) y profesora titular del Departamento de Medios, Comunicación y Cultura (UAB), Carme Ferré Pavia, ha sido invitada como ponente en el congreso internacional Venezuela Digital 2017, que se celebrará del 29 al 31 de marzo en el Teatro Teresa Carreño y en la Universidad Experimental de las Artes (Unearte) de Caracas (Venezuela). El evento es organizado por el Ministerio del Poder Popular para la Comunicación y la Información venezolano.

Carme Ferré Pavia impartirá su ponencia “Aspectos legales de las redes sociales: protección de datos y uso consciente de la tecnología” el miércoles 29 de marzo por la tarde.

Al día siguiente, 30 de marzo, también por la tarde, Regina Helena Alves Da Silva (coordinadora del Centro de Convergencia para New Media – CPNM-UFMG, Brasil) hablará sobre “Youtube y la espectacular ascensión del infoentretenimiento en política” y Geane C. Alzamora (de la Universidad Católica de Minas Gerais, Brasil) centrará su intervención entorno a “Las redes sociales, armes de protesta. Twitter y Facebook en las protestas de movimientos sociales en España y el Brasil”.

El congreso internacional Venezuela Digital 2017 tiene como objetivo convertirse en un punto de encuentro para “conocer y discutir el Trabajo que se realiza a través de las redes sociales, su efecto, importancia y futuro de la comunicación digital en materia de política social”.

Para más información:

Web congreso

FERRÉ PAVIA, Carme (ed.) (2014): El uso de las redes sociales: ciudadanía, política y comunicación. La investigación en España y Brasil [En línea]. Bellaterra : Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), colección InCom-UAB Publicacions. ISBN 978-84-942706-0-4