L’InCom-UAB, present a la 29a edició de CinéLatino: 29 Rencontres de Toulouse (França)

Maria Luna, investigadora de l’InCom-UAB, participa en les jornades acadèmiques “Cinema, Gènere i Política” que es realitzen els dies 23 i 24 de març de 2017 en el marc de CinéLatino: 29 Rencontres de Toulouse (França)

Bellaterra / Toulouse (França), 21–03–2017. En l’edició del 2017, el tema de les jornades acadèmiques emmarcades en el festival CinéLatino: 29 Rencontres de Toulouse (França), que se celebra entre el 17 i el 26 de març, és “Cinema, Gènere i Política”. La trobada acadèmica es desenvolupa els dies 23 i 24 de març a la Université Toulouse Jean Jaurès.

La investigadora de l’InCom-UAB Maria Luna —doctora en Continguts de Comunicació en l’Era Digital per la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora en cinema colombià i graduada per l’Escuela de Comunicación Social de la Universidad del Valle (Colòmbia)— participarà en la sessió dedicada als “Contraarxius dels feminismes llatinoamericans: transfeminismes i transidentitats en el cinema i els mitjans llatinoamericans” el 24 de març en la taula rodona “Exploracions del gènere en el jove cinema colombià actual”. Maria Luna dialogarà amb Óscar Campo (cineasta i professor de la Universidad del Valle) i Natalia Imery (estudiant de la Universidad del Valle), qui presenta el seu curtmetratge Alén dins de la programació del festival.

En la sessió del 23 de març, aquestes jornades acadèmiques inclouen la presentació i discussió de dues pel·lícules referents en l’últim Foco Caliwood, esdeveniment dedicat a la producció cinematogràfica de la ciutat de Cali, al Pacífic colombià. Es comptarà amb la presència dels directors Óscar Campo, el qual dissertarà sobre la projecció del seu film assaig Cuerpos frágiles, i Luis Ospina, el qual parlarà sobre la seva última pel·lícula relat autobiogràfic del grup de cineastes de Cali, Todo comenzó por el fin.

Per a més informació:

Programa de les jornades acadèmiques “Cinema, Gènere i Política” (CinéLatino: 29 Rencontres de Toulouse)

Web del Festival

 

El InCom-UAB, presente en la 29ª edición del CinéLatino: 29 Rencontres de Toulouse (Francia)

Maria Luna, investigadora del InCom-UAB, participa en las jornadas académicas “Cine, Género y Política” que se realizan los días 23 y 24 de marzo de 2017, en el marco de CinéLatino: 29 Rencontres de Toulouse (Francia)

Bellaterra / Toulouse (França), 21–03–2017. En la edición del 2017, el tema de las jornadas académicas enmarcadas en el festival CinéLatino: 29 Rencontres de Toulouse (Francia), que se celebra entre el 17 y el 26 de marzo, es “Cine, Género y Política”. El encuentro académico se desarrolla los días 23 y 24 de marzo en la Université Toulouse Jean Jaurès.

La investigadora del InCom-UAB Maria Luna -doctora en Contenidos de Comunicación en la Era Digital por la Universidad Autónoma de Barcelona e investigadora en cine colombiano, y egresada de la Escuela de Comunicación Social de la Universidad del Valle (Colombia)- participará en la sesión dedicada a los “Contra-archivos de los feminismos latinoamericanos: transfeminismos y transidentidades en el cine y los medios latinoamericanos” el 24 de marzo en la mesa redonda “Exploraciones del género en el joven cine colombiano actual”. Maria Luna dialogará con Óscar Campo (Cineasta y Profesor de la Universidad del Valle) y Natalia Imery (Estudiante de la Universidad del Valle), quien presenta su cortometraje Alén dentro de la programación del festival.

En la sesión del 23 de marzo, estas jornadas académicas incluyen la presentación y discusión de dos películas referentes en el último Foco Caliwood, evento dedicado a la producción cinematográfica de la ciudad de Cali, en el Pacífico colombiano. Se contará con la presencia de los directores Óscar Campo, quien disertará sobre la proyección de su film ensayo Cuerpos frágiles, y Luis Ospina, quien hablará sobre su última película retrato auto-biográfico del grupo de cineastas de Cali, Todo comenzó por el fin.

Para más información:

Programa de las jornadas académicas “Cine, Género y Política” (CinéLatino: 29 Rencontres de Toulouse)

Web del Festival