Cinc professors de Moçambic fan una estada de formació gràcies a un projecte de cooperació amb la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB)

Aquesta estada, realitzada durant el mes de juliol, ha estat vinculada amb la seva formació doctoral dins el Programa de Doctorat del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura (UAB), i forma part del projecte de cooperació de la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB) i l’Escola Superior de Jornalismo de Maputo (Moçambic), amb el suport de la Fundació Autònoma Solidària (FAS)

Bellaterra, 30-07-2018. Els professors de l’Escola Superior de Jornalismo de Maputo de Moçambic Leonel Antonio Simila, Felipe Rui Baloi, Eulalio Feliciano Mabuie, Alexandre Dinis Zavala i Francisco Pedro Manuel Nguenha han fet una estada de formació, durant el mes de juliol de 2018, dins del projecte ‘Contribució a la formació de professorat doctorat i a la creació d'un Programa de Doctorat propi a l'Escola Superior de Jornalismo de Maputo’. El projecte és coordinat per les professores Maria Corominas i María Dolores Montero.

Els cinc investigadors han participat a la comissió de seguiment de doctorat i, en el cas de Francisco Ngwenha, que es troba en el primer any dels estudis de doctorat, també ha realitzat activitats formatives complementàries.

Amb aquesta estada s’enforteixen i es consoliden els vincles acadèmics entre la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB) i l’Escola Superior de Jornalismo de Maputo, vigents des de l’any 2012.

Notícies relacionades:

Web InCom-UAB (28-05-2018): “Maria Corominas i María Dolores Montero, ponents a la IX Setmana de la Comunicació de l’Escola Superior de Jornalismo de Maputo (Moçambic)”

Enllaços d’interès:

Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB)

Fundació Autònoma Solidària

Escola Superior de Jornalismo de Maputo (Moçambic)

 

Cinco profesores de Mozambique realizan una estancia de formación gracias a un proyecto de cooperación con la Cátedra Unesco de Comunicación (InCom-UAB)

Esta estancia, realizada durante el mes de julio, ha sido vinculada con su formación doctoral dentro del Programa de Doctorado del Departamento de Medios, Comunicación y Cultura (UAB), y forma parte del proyecto de cooperación de la Cátedra Unesco de Comunicación (InCom-UAB) y la Escola Superior de Jornalismo de Maputo (Mozambique), con el apoyo de la Fundación Autónoma Solidaria (FAS)

Bellaterra, 30-07-2018. Los profesores de la Escola Superior de Jornalismo de Maputo de Mozambique Leonel Antonio Simila, Felipe Rui Baloi, Eulalio Feliciano Mabuie, Alexandre Dinis Zavala y Francisco Pedro Manuel Nguenha han realizado una estancia de formación, durante el mes de julio de 2018, dentro del proyecto ‘Contribución a la formación de profesorado doctorado y a la creación de un Programa de Doctorado propio en la Escola Superior de Jornalismo de Maputo’. El proyecto es coordinado por las profesoras Maria Corominas y María Dolores Montero.

Los cinco investigadores han participado en la comisión de seguimiento de doctorado y, en el caso de Francisco Ngwenha, que se encuentra en el primer año de los estudios de doctorado, también ha realizado actividades formativas complementarias.

Con esta estancia se fortalece y se consolidan los vínculos académicos entre la Cátedra Unesco de Comunicación (InCom-UAB) y la Escola Superior de Jornalismo de Maputo, vigentes desde el año 2012.

Noticias relacionadas:

Web InCom-UAB (28-05-2018): “Maria Corominas y María Dolores Montero, ponentes en la IX Semana de la Comunicación de la Escola Superior de Jornalismo de Maputo (Mozambique)”

Enlaces de interés:

Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB)

Fundació Autònoma Solidària

Escola Superior de Jornalismo de Maputo (Moçambic)