Xerrada “Cultura visual LGTBI: l’última dècada” (6 de juliol)

La Diputació de Barcelona posa en marxa una campanya amb l’objectiu de facilitar als ens locals eines per dissenyar i implementar programes i accions transversals per garantir els drets d’aquestes persones i erradicar la LGTBIfòbia

(La Diputació de Barcelona pone en marcha una campaña con el objetivo de facilitar a los entes locales herramientas para diseñar e implementar programas y acciones transversales para garantizar los derechos de estas personas y erradicar la LGTBIfobia)   

Cicle xerrades “A casa, però no dins l’armari”

Per commemorar dues de les diades internacionals importants per a la diversitat sexual i de gènere, com són el 17 de maig i el 28 de juny, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia i el Dia internacional per a l’alliberament de lesbianes gais, trans, bisexuals i intersexuals, respectivament; la Diputació de Barcelona ha organitzat, des d’una plataforma digital, el cicle de xerrades ”A casa, però no dins l’armari”, amb l’objectiu de seguir treballant en polítiques per l’equitat social i la diversitat sexual i de gènere.

La primera d’aquestes xerrades va tenir lloc el passat 17 de juny i va portar com a títol “(Des) Confinament LGTBI. Llums en estat d’alerta i violències lgtbi-fòbiques”.

La segona xerrada serà el 6 de juliol amb el títol: “Cultura visual LGTBI: l’última dècada”. En aquest col·loqui es vol reflectir com ha contribuït el cinema i les sèries de temàtica LGTBI en l’avenç de drets del col·lectiu. Hi ha nombrosos exemples de pel·lícules i sèries molt populars recents que estan contribuint de forma molt positiva a la normalització de vides i drets LGTBI.

Hi participaran: la directora del Màster en Comunicació LGTBI+ de la UAB, Amparo Huertas Bailén; el director del Festival Internacional de Cine y Artes Escénicas LGTBI de Bilbao, Zinegoak, Pau Guillén; i el president de l’entitat barcelonina Casal Lambda, Jordi Samsó; que enguany celebra els 25 anys de la seva Mostra FIRE!.

Les inscripcions per entitats i altres persones interessades en participar-hi es poden fer a través d’aquest formulari:

https://www.diba.cat/es/web/escola-estiu/inscripcio-i-matricula