ESPECIAL Eleccions a la direcció de l’InCom-UAB

El rector de la UAB nomena Amparo Huertas Bailén nova directora de l’InCom-UAB. El nomenament és resultat de les eleccions a la direcció de l’InCom-UAB, celebrades el 28 de gener, en sessió extraordinària, pels membres del Consell de l’Institut, que la van elegir per majoria absoluta

Bellaterra, 18–02–2016. La professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) i investigadora de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autòmoma de Barcelona (InCom-UAB) Amparo Huertas Bailén ha estat nomenada nova directora de l’InCom-UAB, per a un període de tres anys, en substitució de José Luis Terrón, director de la institució des de l’any 2009.

El nomenament ha estat fet públic avui pel rector de la UAB, Ferran Sancho, amb efectes 1 de febrer de 2016.

La nova directora, vinculada a l’InCom-UAB des de l’any 2007, compagina les tasques de docència amb la recerca. És coordinadora del grup consolidat de recerca Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB), responsable del grup Comunicació, Migració i Ciutadania (InCom-UAB)i coordinadora de la secció d’Estudis d’Audiències i Recepció de l’Associació Espanyola d’Investigació de la Comunicació (AE-IC). També ha estat investigadora principal del projecte d’R+D “Las relaciones sociales de los jóvenes migrantes en internet desde la perspectiva de la interculturalidad”, finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat (2012–2014), adscrit a l’InCom-UAB.

En l’àmbit de gestió, la Dra. Amparo Huertas Bailén va ser vicedegana d’Economia, Serveis i Equipament de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB (1993–1996) i directora del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) (1998–2000).

Fotografia: La Dra. Amparo Huertas Bailén, el 28 de gener passat, dia de les eleccions a la direcció de l’InCom-UAB. Copyright fotografia: Ramon G. Sedó (InCom-UAB).

Per a més informació:

Reglament InCom-UAB

Calendari electoral

Membres Consell de l’Institut

Programa candidatura Dra. Amparo Huertas Bailén

Notícies relacionades:

Notícia 28–01–2016. La Dra. Amparo Huertas Bailén, elegida nova directora de l’InCom-UAB

Les eleccions s’han celebrat el dijous 28 de gener de 2016 al matí, i la comissió electoral ha fet pública la proclamació provisional de la nova directora. La proclamació definitiva es preveu que es faci efectiva el proper dilluns 1 de febrer.

Bellaterra, 28–01–2016. La Dra. Amparo Huertas Bailén, professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) i investigadora de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autòmoma de Barcelona (InCom-UAB), ha estat elegida nova directora de l’InCom-UAB, per a un període de tres anys, en substitució de José Luis Terrón, director de la institució des de l’any 2009.

La Dra. Huertas Bailén ha estat elegida, entre els membres del Consell de l’Institut, amb un total de 17 vots a favor i 1 en blanc, en un acte celebrat a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB).

La nova directora, vinculada a l’InCom-UAB des de l’any 2007, compagina les tasques de docència amb la recerca. És coordinadora del grup consolidat de recerca Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB), responsable del grup Comunicació, Migració i Ciutadania (InCom-UAB) i coordinadora de la secció d’Estudis d’Audiències i Recepció de l’Associació Espanyola d’Investigació de la Comunicació (AE-IC). També ha estat investigadora principal del projecte d’R+D “Las relaciones sociales de los jóvenes migrantes en internet desde la perspectiva de la interculturalidad”, finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat (2012–2014), adscrit a l’InCom-UAB.

En l’àmbit de gestió, la Dra. Amparo Huertas Bailén va ser vicedegana d’Economia, Serveis i Equipament de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB (1993–1996) i directora del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) (1998–2000).

Notícia 14–01–2016. L’InCom-UAB confirma la Dra. Amapro Huertas Bailén com a única candidata a la direcció de l’InCom-UAB
Bellaterra, 14–01–2016. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ha confirmat avui dijous 14 de gener de 2016, al matí, la Dra. Amparo Huertas Bailén com a única candidata a la direcció de l’Institut.

La Dra. Amparo Huertas Bailén és professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB), coordinadora del grup consolidat de recerca Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB) i responsable del grup Comunicació, Migració i Ciutadania (InCom-UAB). També ha estat investigadora principal del projecte d’R+D “Las relaciones sociales de los jóvenes migrantes en internet desde la perspectiva de la interculturalidad”, finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat (2012–2014).

Amb la proclamació oficial d’aquesta única candidatura, avui s’inicia el període de la campanya electoral que finalitzarà el dimarts 26 de gener.

Les eleccions a la direcció de l’InCom-UAB se celebraran el dijous 28 de gener, al matí, a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB). Es preveu que els membres del cens del Consell de l’Institut puguin exercir el vot de les 9.30h a les 10.30h., només de forma presencial, seguint la normativa dels centres d’estudi i recerca de la UAB.

Notícia 12–01–2016. L’InCom-UAB ha rebut una única candidatura a la direcció de l’Institut, presentada per la Dra. Amparo Huertas Bailén
Bellaterra, 12–01–2016. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ha rebut una única candidatura a la direcció de l’Institut, presentada per la Dra. Amparo Huertas Bailén, coordinadora del grup consolidat de recerca Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB); responsable del grup Comunicació, Migració i Ciutadania (InCom-UAB), i professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB). La Comissió electoral confirma que compleix els requisits establerts a l’Article 17, punts 2 i 3 del Reglament.
El proper dijous 14 de gener, seguint el calendari electoral i una vegada tancat el període de reclamacions, es proclamarà oficialment la candidatura d’Amparo Huertas Bailén a la direcció de l’InCom-UAB.

Les eleccions a la direcció de l’InCom-UAB se celebraran el dijous 28 de gener de 2016, al matí, a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB). Es preveu que els membres del cens del Consell de l’Institut puguin exercir el vot de les 9.30h a les 10.30h., només de forma presencial, seguint la normativa dels centres d’estudi i recerca de la UAB.

Notícia 17–12–2015. Convocades les eleccions a la direcció de l’InCom-UAB, que se celebraran el dia 28 de gener de 2016
Bellaterra, 17–12–2015. El Consell de l’Institut de l’InCom-UAB ha aprovat avui, en sessió extraordinària, la convocatòria d’eleccions a la direcció de l’InCom-UAB, per al proper mandat de tres anys, 2016 a 2018.

El període de presentació de candidatures romandrà obert entre el 18 de desembre de 2015 i el 12 de gener de 2016.

 

ESPECIAL Elecciones a la dirección de l’InCom-UAB

El rector de la UAB nombra Amparo Huertas Bailén nueva directora del InCom-UAB. El nombramiento es resultado de las elecciones a la dirección del InCom-UAB, celebradas el 28 de enero, en sesión extraordinaria, por los miembros del Consejo del Instituto, que la eligieron por mayoría absoluta

Bellaterra, 18–02–2016. La profesora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) e investigadora del Institut de la Comunicació de la Universitat Autòmoma de Barcelona (InCom-UAB) Amparo Huertas Bailén ha sido nombrada nueva directora del InCom-UAB, para un periodo de tres años, en sustitución de José Luis Terrón, director de la institución desde el año 2009.

El nombramiento se ha hecho público hoy por el rector de la UAB, Ferran Sancho, con efectos 1 de febrero de 2016.

La nueva directora, vinculada al InCom-UAB desde el año 2007, compagina les tareas de docencia con la investigación. Es coordinadora del grupo consolidado de investigación Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura (InCom-UAB), responsable del grupo Comunicación, Migración y Ciudadanía (InCom-UAB) y coordinadora de la sección de Estudios de Audiencias y Recepción de la Asociación Española de Investigación de la Comunicació (AE-IC). También ha sido investigadora principal del proyecto de I+D “Las relaciones sociales de los jóvenes migrantes en internet desde la perspectiva de la interculturalidad”, financiado por el Ministerio de Economía y Competitividad (202–2014), adscrito al InCom-UAB.

En el ámbito de gestión, la Dra. Amparo Huertas Bailén fue vicedecana de Economía, Servicios y Equipamiento de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB (1993–1996) y directora del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) (1998–2000).

Fotografía: La Dra. Amparo Huertas Bailén, el pasado 28 de enero, día de las elecciones a la dirección del InCom-UAB. Copyright fotografía: Ramon G. Sedó (InCom-UAB).

Para más información:

Reglamento InCom-UAB

Calendario electoral

Miembros Consejo del Instituto

Programa candidatura Dra. Amparo Huertas Bailén

Noticias relacionadas:

Noticia 28–01–2016. La Dra. Amparo Huertas Bailén, elegida nueva directora del InCom-UAB
Las elecciones se han celebrado el jueves 28 de enero de 2016 por la mañana y la comisión electoral ha hecho pública la proclamación provisional de la nueva directora. La proclamación definitiva se prevé que se haga efectiva el próximo lunes 1 de febrero.

Bellaterra, 28–01–2016. La Dra. Amparo Huertas Bailén, profesora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) e investigadora del Institut de la Comunicació de la Universitat Autòmoma de Barcelona (InCom-UAB), ha sido elegida nueva directora del InCom-UAB, para un periodo de tres años, en substitución de José Luis Terrón, director de la institución desde el año 2009.

La Dra. Huertas Bailén ha sido elegida, entre los miembros del Consejo del Instituto, con un total de 17 votos a favor y 1 en blanco, en un acto celebrado en la Sala de Juntas de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB).

La nueva directora, vinculada al InCom-UAB desde el año 2007, compagina les tareas de docencia con la investigación. Es coordinadora del grupo consolidado de investigación Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura (InCom-UAB), responsable del grupo Comunicación, Migración y Ciudadanía (InCom-UAB) y coordinadora de la sección de Estudios de Audiencias y Recepción de la Asociación Española de Investigación de la Comunicación (AE-IC). También ha sido investigadora principal del proyecto de I+D “Las relaciones sociales de los jóvenes migrantes en internet desde la perspectiva de la interculturalidad”, financiado por el Ministerio de Economía y Competitividad (2012–2014), adscrito al InCom-UAB.

En el ámbito de gestión, la Dra. Amparo Huertas Bailén fue vicedecana de Economía, Servicios y Equipamiento de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB (1993–1996) y directora del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) (1998–2000).

Noticia 14–01–2016. El InCom-UAB confirma a la Dra. Amapro Huertas Bailén como única candidata a la dirección de l’InCom-UAB
Bellaterra, 14–01–2016. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ha confirmado hoy jueves 14 de enero de 2016, por la mañana, a la Dra. Amparo Huertas Bailén como a única candidata a la dirección de l’Instituto.

La Dra. Amparo Huertas Bailén es profesora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB), coordinadora del grupo consolidado de investigación Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura (InCom-UAB) y responsable del grupo Comunicación, Migración y Ciudadanía (InCom-UAB). También ha sido investigadora principal del proyecto de R+D “Las relaciones sociales de los jóvenes migrantes en internet desde la perspectiva de la interculturalidad”, financiado por el Ministerio de Economía y Competitividad (2012–2014).

Con la proclamación oficial de esta única candidatura, hoy se inicia el periodo de la campaña electoral que finalizará el martes 26 de enero.

Las elecciones a la dirección del InCom-UAB se celebrarán el jueves 28 de enero, por la mañana, en la Sala de Juntas de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB). Está previsto que los miembres del censo del Consejo del Instituto puedan ejercer el voto de las 9.30h a las 10.30h, sólo de forma presencial, siguiendo la normativa de los centros de estudio e investigación de la UAB.

Noticia 12–01–2016. El InCom-UAB ha recibido una única candidatura a la dirección del Institut, presentada por la investigadora Amparo Huertas Bailén
Bellaterra, 12–01–2016. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ha recibido una única candidatura a la dirección de l’Institut, presentada por la Dra. Amparo Huertas Bailén, coordinadora del grupo consolidado de investigación Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura (InCom-UAB); responsable del grupo Comunicación, Migración y Ciudadanía (InCom-UAB), y profesora titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB). La Comisión electoral confirma que cumple los requisitos establecidos en el Artículo 17, puntos 2 y 3 del Reglamento.

El próximo jueves 14 de enero, siguiendo el calendario electoral y una vez cerrado el periodo de reclamaciones, se proclamará oficialmente la candidatura de Amparo Huertas Bailén a la dirección del InCom-UAB.

Las elecciones a la dirección del InCom-UAB se celebrarán el jueves 28 de enero de 2016, por la mañana, en la Sala de Juntas de la Facultad de Ciencias de la Comunicación (UAB). Se prevé que los miembros del censo del Consejo del Instituto puedan ejercer el voto de las 9.30h a las 10.30h., sólo de forma presencial, siguiendo la normativa de los centros de estudi e investigación de la UAB.

Noticia 17–12–2015. Convocadas las elecciones a la dirección del InCom-UAB, que se celebrarán el día 28 de enero de 2016
Bellaterra, 17–12–2015. El Consejo del Instituto del InCom-UAB ha aprobado hoy, en sesión extraordinaria, la convocatoria de elecciones a la dirección del InCom-UAB, para el próximo mandato de tres años, de 2016 a 2018.

El periodo de presentación de candidaturas permanecerá abierto entre el 18 de diciembre de 2015 y el 12 de enero de 2016.