Esteu convidats a participar al Workshop interdisciplinari sobre comunitats indígenes: apunts metodològics

El Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB) organitza un workshop per a debatre sobre les metodologies que s’apliquen a l’estudi de les comunitats indígenes els dies 15 i 16 de setembre de 2016. Termini de presentació de propostes: 8 d’abril de 2016

Bellaterra, 17–02–2016. Com és ben sabut, els estudis sobre les comunitats indígenes tenen ja un llarg recorregut, des de l’antropologia fins al dret, passant per la comunicació, la teoria política o la filosofia. D’aquesta manera, tenim ja un conjunt de reflexions teoricopràctiques que han posat al damunt de la taula els nous i vells reptes als quals ens hem d’enfrontar al deslocalitzar-nos en un context global, que ens empenyen a sortir de la “zona de confort” habitual a la qual els equips de recerca estàvem habituats.

Per aquest motiu, el Workshop interdisciplinari sobre comunitats indígenes: apunts metodològics, organitzat pel grup de recerca reconegut Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura de l’InCom-UAB (2014/SGR-01594), i coordinat per Amparo Huertas Bailén, es proposa reflexionar sobre les comunitats indígenes ?especialment a l’Amèrica Llatina? Des de l’aproximació metodològica que comporta el seu estudi, abraçant una òptica interdisciplinària i considerant tant teories com praxis.

Podeu fer arribar les vostres propostes per correu electrònic a l’adreça giecc@incom-uab.net fins el dia 8 d’abril.

El Workshop interdisciplinari sobre comunitats indígenes: apunts metodològics forma part del projecte “Apropant-nos a les realitats socioculturals, lluites i resistències de les comunitats indígenes d'Amèrica Llatina”, finançat per la Fundació Autònoma Solidària. Aquesta activitat compta amb el suport de la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB).

Per a més informació:

Call for presentations

 

Estáis invitados a participar en el Workshop interdisciplinar sobre comunidades indígenas: apuntes metodológicos

El Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura (InCom-UAB) organiza un workshop para debatir sobre las metodologías que se aplican en el estudio de las comunidades indígenas los días 15 y 16 de septiembre de 2016. Plazo de presentación de propuestas: 8 de abril de 2016

Bellaterra, 17–02–2016. Como es bien sabido, los estudios sobre las comunidades indígenas tienen ya un largo recorrido, desde la antropología hasta el derecho, pasando por la comunicación, la teoría política o la filosofía. De este modo, tenemos ya un conjunto de reflexiones teórico-prácticas que han puesto encima de la mesa los nuevos y viejos retos a los que nos debemos enfrentar al deslocalizarnos en un contexto global, que nos empujan a salir de la habitual “zona de confort” a la que los equipos de investigación estábamos habituados.

Por este motivos, el Workshop interdisciplinar sobre comunidades indígenas: apuntes metodológicos, organizado por el grupo de investigación reconocido Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura del InCom-UAB (2014/SGR-01594), y coordinado por Amparo Huertas Bailén, se propone reflexionar sobre las comunidades indígenas ?especialmente en América Latina? Desde la aproximación metodológica que comporta su estudio, abrazando una óptica interdisciplinar y considerando tanto teorías como praxis.

Podéis hacer llegar vuestras propuestas por correo electrónico a la dirección giecc@incom-uab.net hasta el día 8 d’abril.

El Workshop interdisciplinar sobre comunidades indígenas: apuntes metodológicos forma parte del proyecto “Apropant-nos a les realitats socioculturals, lluites i resistències de les comunitats indígenes d'Amèrica Llatina” [“Acercándonos a las realidades socio-culturales, luchas y resistencias de las comunidades indígenas en América Latina”], financiado por la Fundació Autònoma Solidària. Esta actividad cuenta con el apoyo de la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB).

Para más información:

Call for presentations