Estudiant del Màster de Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals (UAB) realitza una estada de practiques a l’InCom-UAB

Fernanda Ribeiro Araujo, estudiant del Màster de Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), s’incorpora al nostre centre de recerca per realitzar una estada de pràctiques acadèmiques en el curs 2017‒2018

Bellaterra, 12‒03‒2018. Fernanda Ribeiro Araujo, estudiant del Màster de Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), s’ha incorporat a l’InCom-UAB per a realitzar una estada de practiques acadèmiques des de l’1 de març fins al 30 de juny del 2018.

Durant la seva estada, Fernanda Ribeiro Araujo realitzarà diferents traduccions de textos acadèmics, del castellà al portuguès. La seva feina se centrarà en la versió portuguesa del Portal de la Comunicació de l’InCom-UAB i estarà tutoritzada per la Dra. Amparo Huertas Bailén, directora de l’InCom-UAB i professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB).

Aquesta és la segona estada de practiques durant el curs 2017‒2018. La primera fou la de l’estudiant de Sociologia (UAB) Verònica Irene Basquens, finalitzada el febrer d’aquest mateix any.

 

Estudiante del Máster de Traducción, Interpretación y Estudios Interculturales (UAB) realiza una estancia de prácticas en el InCom-UAB

Fernanda Ribeiro Araujo, estudiante del Máster de Traducción, Interpretación y Estudios Interculturales en la Facultad de Traducción e Interpretación de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), se incorpora a nuestro centro de investigación para realizar una estancia de prácticas académicas en el curso 2017‒2018

Bellaterra, 12‒03‒2018. Fernanda Ribeiro Araujo, estudiante del Máster de Traducción, Interpretación y Estudios Interculturales en la Facultad de Traducción e Interpretación de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), se ha incorporado al InCom-UAB para realizar una estancia de prácticas académicas desde el 1 de marzo hasta el 30 de junio del 2018.

Durante su estancia, Fernanda Ribeiro Araujo realizará diferentes traducciones de textos académicos, del castellano al portugués. Su trabajo se centrará en la versión portuguesa del Portal de la Comunicación del InCom-UAB y estará tutorizado por la Dra. Amparo Huertas Bailén, directora del InCom-UAB y profesora titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB).

Esta es la segunda estancia de prácticas durante el curso 2017‒2018. La primera fue la de la estudiante de Sociología (UAB) Verònica Irene Basquens, finalizada en febrero de este mismo año.