Gabriela Marques participarà en una trobada europea de joves sobre antigitanisme

La integrant de l’InCom-UAB Gabriela Marques dedica la seva Tesi Doctoral, inscrita al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB sota la direcció d’Amparo Huertas Bailén, a l’estudi del consum cultural del col·lectiu gitano. Marques assistirà a la tercera edició de Putren Le Jakha – Abre tus ojos!

Bellaterra / Ostrava (República Txeca), 07‒10‒2016. Gabriela Marques, membre de l’InCom-UAB i doctoranda al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat, participarà en la tercera edició del Putren Le Jakha – Abre tus ojos!. Es tracta d’una trobada de joves sobre antigitanisme, que es desenvoluparà entre els dies 10 i 16 d’octubre a Ostrava (República Checa). Les activitats de la trobada són molt diverses: working groups, conferències, workshops i visites a comunitats gitanes de la ciutat i el seu entorn.

Putren Le Jakha – Abre tus ojos! té com a objectiu crear un espai de debat sobre els gitanos a Europa amb la participació de joves d’entre 17 i 30 anys (gitanos i no gitanos) d’Espanya, República Txeca, Romania, Àustria, Hongria i Eslovàquia. La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) és la responsable de la gestió dels representants d’Espanya. Aquest any té assignades sis places. Les edicions anteriors es van fer a Barcelona (2015) i Viena (2014).

Gabriela Marques investiga el consum cultural dels gitanos a Barcelona, en el programa de doctorat del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva directora és la Dra. Amparo Huertas, directora de l’InCom-UAB.

Per a més informació:

Federació d’associacions gitanes de Catalunya

 

Gabriela Marques participará en un encuentro europeo de jóvenes sobre antigitanismo

La integrante del InCom-UAB Gabriela Marques dedica su Tesis Doctoral, inscrita en el Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad de la UAB bajo la dirección de Amparo Huertas Bailén, al estudio del consumo cultural del colectivo gitano. Marques asistirá a la tercera edición de Putren Le Jakha – Abre tus ojos!

Bellaterra / Ostrava (República Checa), 07‒10‒2016. Gabriela Marques, miembro del InCom-UAB y doctoranda en el Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad, participará en la tercera edición del Putren Le Jakha – Abre tus ojos!. Se trata de un encuentro de jóvenes sobre antigitanismo, que se desarrollará entre los días 10 y 16 de octubre en Ostrava (República Checa). Las actividades del encuentro son muy variadas: working groups, conferencias, workshops y visitas a comunidades gitanas de la ciudad y su entorno.

Putren Le Jakha – Abre tus ojos! tiene como objetivo crear un espacio de debate sobre los gitanos en Europa con la participación de jóvenes de entre 17 y 30 años (gitanos y no gitanos) de España, República Checa, Rumanía, Austria, Hungría y Eslovaquia. La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) es la responsable de la gestión de los representantes de España. Este año tiene asignadas seis plazas. Las ediciones anteriores se hicieron en Barcelona (2015) y Viena (2014).

Gabriela Marques investiga el consumo cultural de los gitanos en Barcelona, en el programa de doctorado del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad de la Universitat Autònoma de Barcelona. Su directora es la Dra. Amparo Huertas, directora del InCom-UAB.

Para más información:

Federació d’associacions gitanes de Catalunya