Investigadores de l’InCom-UAB, membres del Consell Editorial de la Revista Internacional de Folkcomunicação (RIF)

Amparo Huertas Bailén i María Dolores Montero Sánchez han estat invitades a formar part del Consell Editorial d’aquesta revista brasilera interdisciplinària, de periodicitat semestral

Bellaterra / Ponta Grossa (Brasil), 01-02-2018. La directora de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) i professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB), Amparo Huertas Bailén, i la directora de la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB) i professora titular del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura (UAB), María Dolores Montero Sánchez, han estat invitades a formar part del Consell Editorial de la Revista Internacional de Folkcomunicação (RIF).

Especializada en comunicació popular i tradicional, la Revista Internacional de Folkcomunicação (RIF) és editada pel Programa de Mestrado em Jornalismo da Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG), la Rede de Estudos e Pesquisa em Folkcomunicação (Rede Folkcom) i la Càtedra UNESCO de Comunicação para o Desenvolvimento Regional de la Universidades Metodista de São Paulo. Actualment es trova indexada a IBICT/Seer, Latindex, Diadorim, EBSCO, Sumarios, Portal LivRe!, Portal Periódicos da CAPES, Reviscom.

Amb aquesta invitació, l’InCom-UAB reforça encara més els seus vincles acadèmics i científics amb Amèrica Llatina en l’àmbit de la investigació en comunicació.

Per a més informació:

Revista Internacional de Folkcomunicação (RIF)

 

Investigadoras del InCom-UAB, miembros del Consejo Editorial de la Revista Internacional de Folkcomunicação (RIF)

Amparo Huertas Bailén y María Dolores Montero Sánchez han sido invitadas a formar parte del Consejo Editorial de esta revista brasileña interdisciplinar, de periodicidad semestral

Bellaterra / Ponta Grossa (Brasil), 01-02-2018. La directora del Instituto de la Comunicación de la Universidad Autónoma de Barcelona (InCom-UAB) y profesora titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB), Amparo Huertas Bailén, y la directora de la Cátedra Unesco de Comunicación (InCom-UAB) y profesora titular del Departamento de Medios, Comunicación y Cultura (UAB), María Dolores Montero Sánchez, han sido invitadas a formar parte del Consejo Editorial de la Revista Internacional de Folkcomunicação (RIF).

Especializada en comunicación popular y tradicional, la Revista Internacional de Folkcomunicação (RIF) es editada por el Programa de Mestrado em Jornalismo da Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG), la Rede de Estudos e Pesquisa em Folkcomunicação (Rede Folkcom) y la Cátedra UNESCO de Comunicação para o Desenvolvimento Regional de la Universidades Metodista de São Paulo. Actualmente se encuentra indexada en IBICT/Seer, Latindex, Diadorim, EBSCO, Sumarios, Portal LivRe!, Portal Periódicos da CAPES, Reviscom.

Con esta invitación, el InCom-UAB refuerza todavía más sus vínculos académicos y científicos con América Latina en el ámbito de la investigación en comunicación.

Para más información:

Revista Internacional de Folkcomunicação (RIF)