L’InCom-UAB col·labora amb la Fundación Contemporánea en la difusió de “Pública 21”

“Pública 21 / Encuentros profesionales de cultura” se celebrarà de manera ‘online’ els dies 23, 24 i 25 de febrer amb el lema #LaCulturaSeMueve.

 

Bellaterra / Madrid, 20-01-2021. L’InCom-UAB s’adhereix al lema #LaCulturaSeMueve i col·labora en l’organització de “Pública 21”, contribuint en la difusió de l’esdeveniment. El lema vol fer referència a la capacitat demostrada pel sector cultural i els seus professionals per adaptar-se a situacions adverses i canviants i renovar-se permanentment. A més de la Fundación Contemporánea, també són organitzadors de l’esdeveniment La Fábrica i el Círculo de Bellas Artes.

La trobada, que serà enterament online, tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de febrer de 16:00 h a 19:30 h (GMT +1) en horari compatible amb Llatinoamèrica. S’abordaran les temàtiques següents: l’impacte de la pandèmia, les claus de la transformació digital en cada sector cultural, les polítiques i programes de suport a Europa i Llatinoamèrica, i els projectes més innovadors d’iniciativa privada i pública.

 

Per a més informació:

Pública 21