L’InCom-UAB col·labora amb la XIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

El 21 de novembre es projectarà a la Sala Cinema de la UAB la pel·lícula Aprenent a conduir (Isabel Coixet, 2014) amb la participació de Gagandeep Singh, membre de la comunitat sikh de Catalunya. La coordinació d’aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’InCom-UAB amb aquesta mostra, organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya

Bellaterra, 14‒11‒2016. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ha estat l’encarregat de coordinar una de les dues sessions previstes a la UAB en el marc de la XIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Es tracta de la projecció de la pel·lícula de la directora Isabel Coixet Aprenent a conduir (2014), que es durà a terme el dilluns 21 de novembre, a les 12.00 hores, a la Sala Cinema de la UAB. Gagandeep Singh, membre de la comunitat sikh de Catalunya, farà la presentació d’aquesta activitat, i també participarà en un col·loqui posterior. L’entrada serà gratuïta.

La XIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, es desenvolupa entre els dies 15 i 30 de novembre de 2016 a diverses sales de Catalunya. Aquesta edició inclou 20 pel·lícules. Segons els organitzadors, totes elles recullen “la sensibilitat d'alguna o algunes de les tradicions religioses i plantegen les grans qüestions que tot ésser humà es fa en algun moment de la seva vida”.

L’altra pel·lícula de la Mostra que es podrà veure a la Sala Cinema de la UAB és Si Déu vol (Edoardo Maria Falcone, 2015). Aquesta projecció ha estat coordinada pel Servei d’Assistència i Formació Religiosa (SAFOR-UAB). Serà el dilluns 28 de novembre, a les 12h i l’entrada també serà gratuïta.

Informació sobre Cultura en Viu (UAB), responsable de la Sala Cinema de la UAB

Agenda Cultura en Viu (UAB), del 2 al 30 de novembre de 2016

Informació sobre la Mostra

 

El InCom-UAB colabora con la XIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

El 21 de noviembre se proyectará en la Sala Cinema de la UAB la película Aprenent a conduir (Isabel Coixet, 2014) con la participación de Gagandeep Singh, miembro de la comunidad sikh de Cataluña. La coordinación de esta actividad ha sido posible gracias a la colaboración del InCom-UAB con esta muestra, organizada por la Dirección General de Asuntos Religiosos del Departamento de Gobernación, Administraciones Públicas y Vivienda de la Generalitat de Catalunya

Bellaterra, 14‒11‒2016. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ha sido el encargado de coordinar una de las dos sesiones previstas en la UAB en el marco de la XIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. Se trata de la proyección de la película de la directora Isabel Coixet Aprenent a conduir (2014), que se llevará a cabo el lunes 21 de noviembre, a las 12.00 horas, en la Sala Cinema de la UAB. Gagandeep Singh, miembro de la comunidad sikh de Cataluña, hará la presentación de esta actividad, y también participará en un coloquio posterior. La entrada será gratuita.

La XIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, organizada por la Dirección General de Asuntos Religiosos del Departamento de Gobernación, Administraciones Públicas y Vivienda de la Generalitat de Catalunya, se desarrollará entre los días 15 y 30 de noviembre de 2016 en distintas sales de Cataluña. Esta edición incluye 20 películas. Según los organizadores, todas ellas recogen “la sensibilidad de alguna o algunas de las tradiciones religiosas y plantean las grandes cuestiones que todo ser humano es hace en algún momento de la vida”.

La otra película de la Muestra que se podrá ver en la Sala Cinema de la UAB es Si Déu vol (Edoardo Maria Falcone, 2015). Esta proyección ha sido coordinada por el Servei d’Assistència i Formació Religiosa (SAFOR-UAB). Será el lunes 28 de noviembre, a las 12h y la entrada también será gratuita.

Información sobre Cultura en Viu (UAB), responsable de la Sala Cinema de la UAB

Agenda Cultura en Viu (UAB), del 2 al 30 de noviembre de 2016

Información sobre la Muestra