L’InCom-UAB dóna suport a un esdeveniment organitzat per ECREA a Tarragona

“Media (in)visibility:Gender and sexual diversity in European popular media cultura” se celebrarà els dies 16 i 17 d’octubre a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Bellaterra / Tarragona, 08–10–2015. La Universitat Rovira i Virgili (URV), en concret el Campus Catalunya, acollirà els propers 16 i 17 d’octubre un simposi organitzat per la secció Gènere i Comunicació de l’European Communication Research and Education Association (ECREA). El títol és “Media (in)visibility: Gender and sexual diversity in European popular media cultura”.

L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ofereix suport a aquest esdeveniment, juntament amb altres entitats. Aquestes són: Grup d’investigació ASTERISC de la Universitat Rovira i Virgili (URV); Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació; Grup d’investigació GECA de la Universidad Complutense de Madrid (UCM); Drac Màgic (Cooperativa promotora de Mitjans Audiovisuals) i YECREA (Young Scholars Network of ECREA).

La sessió inaugural anirà a càrrec de Richard Dyer, professor d’Estudis de Cinema al King’s College London i membre de la University of St Andrews. Dyer és especialista en la relació entre entreteniment i representació sobre aspectes com l’ètnia, el gènere i la sexualitat.

Les taules rodones de l’esdeveniment giraran a l’entorn de conceptes clau en l’actualitat: arquetipus, representacions, igualtat, empoderament, sexualitat i negociació de gènere, entre d’altres. En elles hi participaran investigadores de diferents universitats catalanes i espanyoles.

Web del simposi

 

El InCom-UAB da soporte a un evento organizado por ECREA en Tarragona

“Media (in)visibility:Gender and sexual diversity in European popular media cultura” se celebrará los días 16 y 17 de octubre en la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Bellaterra / Tarragona, 08–10–2015. La Universitat Rovira i Virgili (URV), en concreto el Campus Catalunya, acogerá los próximos 16 y 17 de octubre un simposio organizado por la sección Género y Comunicación de la European Communication Research and Education Association (ECREA). El título es “Media (in)visibility: Gender and sexual diversity in European popular media cultura”.

El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) ofrece soporte a este evento junto a otras entidades. Estas son: Grupo d’investigació ASTERISC de la Universitat Rovira i Virgili (URV); Cátedra Internacional URV/Repsol de Excelencia en Comunicación; Grupo de investigación GECA de la Universidad Complutense de Madrid (UCM); Drac Màgic (Cooperativa promotora de Medios Audiovisuales) y YECREA (Young Scholars Network of ECREA).

La sesión inaugural correrá a cargo de Richard Dyer, profesor de Estudios de Cine en King’s College London y miembro de la University of St Andrews. Dyer es especialista en la relación entre entretenimiento y representación sobre aspectos como la etnia, el género y la sexualidad.

Las mesas redondas del encuentro girarán en torno a conceptos clave en la actualidad: arquetipos, representaciones, igualdad, empoderamiento, sexualidad y negociación del género, entre otros. En ellas participan investigadores de diferentes universidades catalanas y españolas.

Web del simposio