L’InCom-UAB dóna suport al proper ECREA Gender and Communication Symposium, a Tarragona

El simposi, que es celebrarà a l’octubre de 2015 a la Universitat Rovira i Virgili, comptarà amb la participació de Richard Dyer. El call for papers està obert fins el dia 10 d’abril de 2015.

Bellaterra, 13–02–2015. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) dóna suport al simposi Media (in)visibility: Gender and sexual diversity in European popular media culture. Organitzat per la secció Gènere i Comunicació de l’European Communication and Education Research Association (ECREA), se celebrarà al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) els dies 16 i 17 d’octubre de 2015.

Richard Dyer s’encarregarà de la ponència inaugural. Especialista a l’estudi de les representacions i l’entreteniment, Dyer ha investigat al voltant del gènere, la “raça” i la sexualitat. Els seus últims treballs se centren al món de la música al cinema, especialment al cinema italià. Per exemple, una de les seves últimes publicacions és el llibre In the space of a song: the uses of song in film (Routledge, London, 2012).
Les persones interessades en presentar propostes poden fer-ho a través del call for papers, que romandrà obert fins el dia 10 d’abril de 2015, al web de l’esdeveniment (http://gcecrea.wix.com/gendercommunication#!news/cqdf). S’ha d’enviar un resum en anglès (400–500 paraules), acompanyat d’una breu nota biogràfica.

A més del suport de l’InCom-UAB, aquest simposi també compta amb el suport del Grup de Recerca Asterisc (URV); la Càtedra URV-REPSOL d’Excel·lència en Comunicació; el Seminario Interuniversitario Permanente de Investigación "Género, Estética y Cultura Audiovisual" de la Universidad Complutense de Madrid (GECA-UCM); l’associació Drac Màgic; i la YECREA – Young Scholars Network of ECREA.

Per a més informació:

Web del simposi

 

El InCom-UAB da apoyo al próximo ECREA Gender and Communication Symposium, en Tarragona

El simposio, que se celebrará en octubre de 2015 en la Universitat Rovira i Virgili, contará con la participación de Richard Dyer. El call for papers está abierto hasta el día 10 de abril de 2015.

Bellaterra, 13–02–2015. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) da apoyo al simposio Media (in)visibility: Gender and sexual diversity in European popular media culture. Organizado por la sección Género y Comunicación de la European Communication and Education Research Association (ECREA), se celebrará en el Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) los días 16 y 17 de octubre de 2015.

Richard Dyer se encargará de la ponencia inaugural. Especialista en el estudio de las representaciones y el entretenimiento, Dyer ha investigado en torno del género, la “raza” y la sexualidad. Sus últimos trabajos se centran en el mundo de la música en el cine, especialmente en el cine italiano. Por ejemplo, una de sus últimas publicaciones es el libro In the space of a song: the uses of song in film (Routledge, London, 2012).
Las persones interesadas en presentar propuestas pueden hacerlo a través del call for papers, que permanecerá abierto hasta el día 10 de abril de 2015, en el web del evento (http://gcecrea.wix.com/gendercommunication#!news/cqdf). Se tiene que enviar un resumen en inglés (400–500 palabras), acompañado de una breve nota biográfica.

Además del apoyo del InCom-UAB, este simposio también cuenta con el apoyo del Grupo de Investigación Asterisc (URV); la Cátedra URV-REPSOL de Excelencia en Comunicación; el Seminario Interuniversitario Permanente de Investigación "Género, Estética y Cultura Audiovisual" de la Universidad Complutense de Madrid (GECA-UCM); la asociación Drac Màgic; y la YECREA – Young Scholars Network of ECREA.

Para más información:

Web del simposio