L’InCom-UAB es converteix en plató per un dia

El centre de recerca va acollir, el 20 de desembre passat, el rodatge d’un curtmetratge d’uns estudiants de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Es tracta d’un treball dels alumnes Laura Dueñas Guerra, Víctor Carilla, Cèlia Carbó i Guillem Obis. En l’equip del rodatge també hi va col·laborar l’actriu Rocío Maronna Diaz

Bellaterra, 09-01-2019. L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) es va convertir en plató per un dia, per acollir el rodatge d’unes escenes d’un curtmetratge de ficció. Es tracta d’un treball audiovisual que els alumnes Laura Dueñas Guerra, Víctor Carrilla, Cèlia Carbó i Guillem Obis van elaborar amb la col·laboració de l’actriu Rocío Maronna Diaz, per una assignatura de la professora del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB), Montse Llinés.

L’actriu Rocío Maronna Diaz va compartir protagonisme amb Guillem Obis, estudiant i membre de l’equip d’alumnes, que va exercir també d’actor del rodatge.

Aquesta experiència s’inclou en la línia de treball de l’InCom-UAB, i que ofereix suport al personal universitari en formació, tant en estudis de grau com de postgrau (màster i doctorat).

Fotografia: Gravació del curtmetratge, a la seu de l’InCom-UAB. © InCom-UAB

 

El InCom-UAB se convierte en plató por un día

El centro de investigación acogió, el pasado 20 de diciembre, el rodaje de un cortometraje de unos estudiantes de la Facultad de Ciencias de la Comunicación de la UAB. Se trata de un trabajo de los alumnos Laura Dueñas Guerra, Víctor Carilla, Cèlia Carbó y Guillem Obis. En el equipo de rodaje también colaboró la actriz Rocío Maronna Diaz

Bellaterra, 09-01-2019. El Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) se convirtió en plató por un día, para acoger el rodaje de unas escenas de un cortometraje de ficción. Se trata de un trabajo audiovisual que los alumnos Laura Dueñas Guerra, Víctor Carrilla, Cèlia Carbó y Guillem Obis elaboraron con la colaboración de la actriz Rocío Maronna Diaz, para una asignatura de la profesora del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB), Montse Llinés.

La actriz Rocío Maronna Diaz compartió protagonismo con Guillem Obis, estudiante y miembro del equipo de alumnos, que ejerció también de actor del rodaje.

Esta experiencia se incluye en la línea de trabajo del InCom-UAB, y que ofrece apoyo al personal universitario en formación, tanto en estudios de grado como de postgrado (máster y doctorado).

Fotografia: Grabación del corotmetraje, en la sede del InCom-UAB. © InCom-UAB