L’InCom-UAB torna a col·laborar amb la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

La Direcció General d’Afers Religiosos, del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, invita el centre a participar en la programació de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Bellaterra, 02-05-2018. Davant de la bona acollida de les dues col·laboracions anteriors, la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha tornat a invitar el centre a participar en la confecció de la programació de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya en la seva XV edició, que serà entre el 15 i el 30 de novembre de 2018. Aquesta cooperació és també possible gràcies al suport de la Sala Cinema de la UAB.

En l’edició XIII, la pel·lícula projectada a la UAB fou Aprenent a conduir (Isabel Coixet, 2014) i, en l’última edició, El Fill de Saúl, opera prima del cineasta hongarès László Nemes (2015). En breu, podrem donar detalls sobre la pel·lícula escollida per a la propera edició.

L’objectiu de la Mostra és apropar a la ciutadania la riquesa de la diversitat religiosa que existeix a Catalunya, fent visibles les diverses manifestacions religioses i espirituals, i afavorir el diàleg i la convivència.

Cinema Espiritual i de les Religions (Mostra de Cinema Espiritual)

 

El InCom-UAB vuelve a colaborar con la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

La Dirección General de Asuntos Religiosos, del Departamento de Gobernación, Administraciones Públicas y Vivienda de la Generalitat de Catalunya, invita al centro a participar en la programación de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Bellaterra, 02-05-2018. Ante la buena acogida de las dos colaboraciones anteriores, la Dirección General de Asuntos Religiosos del Departamento de Gobernación, Administraciones Públicas y Vivienda de la Generalitat de Catalunya ha vuelto a invitar al centro a participar en la confección de la programación de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya en su XV edición, que será entre el 15 y el 30 de noviembre de 2018. Esta cooperación es también posible gracias a la ayuda de la Sala Cinema de la UAB.

En la edición XIII, la película proyectada en la UAB fue Aprenent a conduir (Isabel Coixet, 2014) y, en la última edición, El Fill de Saúl, opera prima del cineasta húngaro László Nemes (2015). En breve, podremos dar detalles sobre la película escogida para la próxima edición.

El objetivo de la Muestra es acercar a la ciudadanía la riqueza de la diversidad religiosa que existe en Catalunya, haciendo visibles las distintas manifestaciones religiosas y espirituales, y favorecer el diálogo y la convivencia.

Cinema Espiritual i de les Religions (Mostra de Cinema Espiritual)