Miquel de Moragas i Spà i Maria Corominas, ponents en la jornada commemorativa del 30è aniversari de la Societat Catalana de Comunicació (SCC-IEC)

Els dos investigadors de l’InCom-UAB participaran en una taula rodona, juntament amb altres expresidents de la Societat, per parlar sobre els orígens i els reptes assolits per la institució, així com del futur de la recerca en comunicació. Miquel de Moragas i Spà va ser fundador i primer president de la SCC-IEC, entre els anys 1986 i1987, i Maria Corominas va ser-ne presidenta durant el període comprès entre 2006 i 2009

Bellaterra, 19–01–2017. Els investigadors de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) Miquel de Moragas i Spà i Maria Corominas han estat invitats com a ponents en la 8a Jornada de recerca de la Societat Catalana de Comunicació, filial de l’Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC). Amb aquesta activitat es commemora el 30è aniversari de la institució. L’acte se celebrarà el dijous 26 de gener, de les 10h a les 14h, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), i estarà obert a tots els interessats, tant socis com no socis.

El programa de la jornada compta amb una taula rodona amb la participació de tots els expresidents que ha tingut la institució, i que estarà estructurada en dues parts: una primera part, moderada per la degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB), María José Recoder, estarà dedicada a l’etapa fundacional i els principals objectius aconseguits al llarg de les seves tres dècades d’existència. A continuació, una segona part, serà moderada pel director del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), José Fernández-Cavia, i se centrarà en el futur de la recerca en comunicació i com la Societat Catalana de Comunicació pot contribuir a la seva consolidació i internacionalització.

La sessió també acollirà, a partir de les 13h, l’acte de lliurament dels XXVIII Premis CAC a la investigació sobre comunicació social, que atorga el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) a obres originals en reconeixement del seu rigor metodològic i la novetat de les seves aportacions en l’àmbit de la comunicació audiovisual.

L’acte ha estat organitzat per l’actual Junta de SCC-IEC, presidida per Jordi Berrio (professor emèrit UAB), i formada per Sergi Cortiñas (UPF), Magda Sellés (URL), Pere Masip (URL), Marta Civil i Serra (InCom-UAB), Nel·lo Pellicer (UV) i Jordi Pericot (professor emèrit UPF), amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), i compta amb la col·laboració del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, el CAC i l’empresa Gramona.

Per a més informació:

Programa jornada

Web Societat Catalana de Comunicació (SCC-IEC)

Web Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC)

 

Miquel de Moragas i Spà y Maria Corominas, ponentes en la jornada conmemorativa del 30º aniversario de la Societat Catalana de Comunicació (SCC-IEC)

Los dos investigadores del InCom-UAB participarán en una mesa redonda, junto con otros expresidentes de la Societat, para hablar sobre los orígenes y los retos alcanzados por la institución, así como del futuro de la investigación en comunicación. Miquel de Moragas i Spà fue fundador y primer presidente de la SCC-IEC, entre los años 1986 i 1987, y Maria Corominas fue presidenta durante el periodo comprendido entre 2006 y 2009

Bellaterra, 19–01–2017. Los investigadores del Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) Miquel de Moragas i Spà y Maria Corominas han sido invitados como ponentes en la 8a Jornada de investigación de la Societat Catalana de Comunicació, filial del Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC). Con esta actividad se conmemora el 30º aniversario de la institución. El acto se celebrará el jueves 26 de enero, de las 10h a las 14h, en la sede del Institut d’Estudis Catalans (calle del Carme, 47, 08001 Barcelona), y estará abierto a todos los interesados, tanto socios como no socios.

El programa de la jornada cuenta con una mesa redonda con la participación de todos los expresidentes que ha tenido la institución, y que estará estructurada en dos partes: una primera parte, moderada por la decana de la Facultad de Ciencias de la Comunicación (UAB), María José Recoder, estará dedicada a la etapa fundacional y a los principales objetivos conseguidos a lo largo de sus tres décadas de existencia. A continuación, una segunda parte, estará moderada por el director del Departamento de Comunicación de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), José Fernández-Cavia, y se centrará en el futuro de la investigación en comunicación y como la Societat Catalana de Comunicació puede contribuir a su consolidación e internacionalización.

La sesión también acogerá, a partir de las 13h, el acto de entrega de los XXVIII Premios CAC a la investigación sobre comunicación social, que otorga el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) a obras originales en reconocimiento de su rigor metodológico y la novedad de sus aportaciones en el ámbito de la comunicación audiovisual.

El acto ha sido organizado por la actual Junta de la SCC-IEC, presidida por Jordi Berrio (profesor emérito UAB), y formada por Sergi Cortiñas (UPF), Magda Sellés (URL), Pere Masip (URL), Marta Civil i Serra (InCom-UAB), Nel·lo Pellicer (UV) y Jordi Pericot (profesor emérito UPF), con el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), i cuenta con la colaboración del Departamento de la Presidencia de la Generalitat de Catalunya, el CAC y la empresa Gramona.

Para más información:

Programa jornada

Web Societat Catalana de Comunicació (SCC-IEC)

Web Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC)