Pedro Javier Martínez Martínez s’incorpora com a nou membre de l’InCom-UAB

Professor del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Pedro Javier Martínez Martínez és especialista en temes de comunicació i salut i s’incorpora a la línia de treball del Grup Comunicació i Salut (InCom-UAB), que dirigeix José Luis Terrón

Bellaterra, 23‒11‒2017. L’investigador Pedro Javier Martínez Martínez s’incorpora com a nou membre de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB). La decisió va ser aprovada pel Consell de direcció de l’InCom-UAB durant la reunió celebrada el dimarts 7 de novembre passat, a proposa de José Luis Terrón.

Doctor en Ciències de la Salut per la Universitat d’Alacant (2016) amb la tesi Noticias sobre vacunas en prensa española. Cobertura y análisis de contenidos (1955‒2015), Pedro Javier Martínez Martínez és llicenciat en Biologia per la Universitat d’Alacant (2000–2005) i Màster de professorat d’Educació Secundària i Batxillerat (2012–2013). Actualment compagina la tasca com a docent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb els estudis de grau en Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Fotografia: arxiu personal Pedro Javier Martínez Martínez.

 

Pedro Javier Martínez Martínez se incorpora como nuevo miembro del InCom-UAB

Profesor del Departamento de Educación de la Generalitat de Catalunya, Pedro Javier Martínez Martínez es especialista en temas de comunicación y salud y se incorpora a la línea de trabajo del Grupo Comunicación y Salud (InCom-UAB), que dirige José Luis Terrón

Bellaterra, 23‒11‒2017. El investigador Pedro Javier Martínez Martínez se incorpora como nuevo miembro del Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB). La decisión fue aprovada por el Consejo de dirección del InCom-UAB durante la reunión celebrada el martes 7 de novembre pasado, a propuesta de José Luis Terrón.

Doctor en Ciencias de la Salud por la Universidad de Alicante (2016) con la tesis Noticias sobre vacunas en prensa española. Cobertura y análisis de contenidos (1955‒2015), Pedro Javier Martínez Martínez es licenciado en Biología por la Universidad de Alicante (2000–2005) y Máster de profesorado de Educación Secundaria y Bachillerato (2012–2013). Actualmente compagina la tarea como docente del Departamento de Educación de la Generalitat de Catalunya con los estudios de grado en Comunicación por la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Fotografía: archivo personal Pedro Javier Martínez Martínez.