Ruth S. Contreras, organitzadora del 2nd Workshop Gaming, Simulation and Play (GSP 2016)

L’esdeveniment, celebrat a Gran Canària, és el segon workshop organitzat des de l’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / UVic-UCC). Té com a objectiu ser un punt de trobada entre investigadors, dissenyadors i usuaris per compartir i discutir recerques i desenvolupaments a l’entorn dels videojocs i l’entreteniment

Bellaterra / Gran Canaria, 11‒07‒2016. La professora Ruth S. Contreras Espinosa ha participat com a organitzadora del 2nd Workshop Gaming, Simulation and Play (GSP 2016), en representació de l’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (InCom-UAB / Uvic-UCC). Aquest taller es va dur a terme en el marc de l’11th Iberian Conference on Information Systems and Technologies (CISTI 2016), celebrada a Gran Canària, del 15 al 18 de juny passat.

Aquest esdeveniment acadèmic ha servit per mostrar resultats originals en l'àmbit teòric i metodològic, i també en el desenvolupament tecnològic i de noves aplicacions i jocs. Juntament amb Ruth S. Contreras, també hi han participat altres membres de l’OCVE (InCom-UAB / Uvic-UCC), en concret, José Luis Terrón, Xavier Ribes, José Luis Eguia i Sergi Grau, en qualitat de comitè científic.

CISTI és un esdeveniment tècnic-científic anual, que té com a objectiu presentar i discutir coneixements, noves perspectives, experiències i innovacions en el camp dels sistemes i tecnologies de la informació. Es tracta d’un esdeveniment de l’Associação Ibérica de Sistemas e Tecnologias de Informação, amb el suport de l’Institute of Electrical and Electronics Engineers i l’Associação portuguesa para o empreendedorismo.

Peu de fotografia: Sessió de treball en el marc del 2nd Workshop Gaming, Simulation and Play (GSP 2016). Copyright: Ruth S. Contreras.

Per a més informació:

Web Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC)

Web CISTI 2016

 

Ruth S. Contreras, organizadora del 2nd Workshop Gaming, Simulation and Play (GSP 2016)

El evento, celebrado en Gran Canaria, es el segundo workshop organizado desde el Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / UVic-UCC). Tiene como objetivo ser un punto de encuentro entre investigadores, diseñadores y usuarios para compartir y discutir investigaciones y desarrollos entorno de los videojuegos y el entretenimiento

Bellaterra / Gran Canaria, 11‒07‒2016. La profesora Ruth S. Contreras Espinosa ha participado como organizadora del 2nd Workshop Gaming, Simulation and Play (GSP 2016), en representación del Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (InCom-UAB / Uvic-UCC). Este taller se llevó a cabo en el marco de la 11th Iberian Conference on Information Systems and Technologies (CISTI 2016), celebrada en Gran Canaria, del 15 al 18 de junio pasado.

Este evento académico ha servido para mostrar resultados originales en el ámbito teórico y metodológico, y también en el desarrollo tecnológico y de nuevas aplicaciones y juegos. Junto a Ruth S. Contreras, también han participado otros miembros del OCVE (InCom-UAB / Uvic-UCC), en concreto, José Luis Terrón, Xavier Ribes, José Luis Eguia y Sergi Grau, en calidad de comité científico.

CISTI es un evento técnico-científico anual, que tiene como objetivo presentar y discutir conocimientos, nuevas perspectivas, experiencias e innovaciones en el campo de los sistemas y tecnologías de la información. Se trata de un evento de la Associação Ibérica de Sistemas e Tecnologias de Informação, con el apoyo del Institute of Electrical and Electronics Engineers y la Associação portuguesa para o empreendedorismo.

Pie de foto: Sesión de trabajo en el marco del 2nd Workshop Gaming, Simulation and Play (GSP 2016). Copyright: Ruth S. Contreras (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC).

Para más información:

Web Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC)

Web CISTI 2016