Amparo Huertas Bailén, membre del comitè científic del col·loqui internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées (2016)

L’esdeveniment se celebrarà els dies 3 i 4 de novembre de 2016 a la ciutat de Clermont-Ferrand (França). El període per presentar propostes de comunicacions romandrà obert fins el proper 29 de maig

Bellaterra / Clermont-Ferrand (França), 29–03–2016. La directora de l’InCom-UAB i professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) Amparo Huertas Bailén és membre del comitè científic del col·loqui internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées, que se celebrarà a la ciutat francesa de Clermont-Ferrand, els dies 3 i 4 de novembre de 2016 i que compta amb el finançament de la Université Blaise Pascal Clermont-Ferrand 2, el departament Puy de Dôme i l’ajuntament de Clermont-Ferrand.

La trobada científica versarà a l’entorn de quatre eixos principals:

Eix 1: Migració, comunicació i mitjans de comunicació: emigrants connectats i diàspores digitals
Eix 2: Les migracions contemporànies familiars: enfocaments teòrics i apostes comunicatives i mediàtiques
Eix 3: Migracions de consentiment: habitabilitat recreativa i polítiques d’acollida
Eix 4: Migració contemporània, diversitat, interculturalitat i espai públic plural

Les persones interessades en participar amb una comunicació al col·loqui internacional poden presentar la seva sol·licitud fins el dia 29 de maig de 2016.

Per a més informació:

Web col·loqui internacional

 

Amparo Huertas Bailén, miembro del comité científico del coloquio internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées (2016)

El evento se celebrará los días 3 y 4 de noviembre de 2016 en la ciudad de Clermont-Ferrand (Francia). El periodo para presentar propuestas de comunicaciones permanecerá abierto hasta el próximo 29 de mayo

Bellaterra / Clermont-Ferrand (Francia), 29–03–2016. La directora del InCom-UAB y profesora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) Amparo Huertas Bailén es miembro del comité científico del coloquio internacional Migrations contemporaines, territorialité, information et communication médiatisées, que se celebrará en la ciudad francesa de Clermont-Ferrand, los días 3 y 4 de noviembre de 2016 y que cuenta con el financiamiento de la Université Blaise Pascal Clermont-Ferrand 2, el departamento Puy de Dôme y el ayuntamiento de Clermont-Ferrand.

El encuentro científico versará en torno a cuatro ejes principales:

Eje 1: Migración, comunicación y medios de comunicación: emigrantes conectados y diásporas digitales
Eje 2: Las migraciones contemporáneas familiares: enfoques teóricos y apuestas comunicativas y mediáticas
Eje 3: Migraciones de consentimiento: habitabilidad recreativa y políticas de acogida
Eje 4: Migración contemporánea, diversidad, interculturalidad y espacio público plural

Las personas interesadas en participar con una comunicación en el coloquio internacional pueden presentar su solicitud hasta el día 29 de mayo de 2016.

Para más información:

Web coloquio internacional