L’InCom-UAB organtiza una trobada amb estudiants de la Universitat de Karlstad (Suècia)

‘Usos de l’Espai Públic: Moviments Socials i les seves empremtes visuals a Barcelona’ és el títol d’aquesta trobada amb alumnat de la universitat sueca, i obert al públic. Serà el 22 de març a Barcelona

Barcelona, 16–03–2016. ‘Usos de l’Espai Públic: Moviments Socials i les seves empremtes visuals a Barcelona’ és ja la tercera edició de la lectura pública organitzada per l’InCom-UAB en motiu de la visita d’estudiants del Departament de Geografia, Mitjans i Comunicació (GMK) de la Universitat de Karlstad (Suècia). La sessió té com a objectiu revisar la història dels moviments socials recents a la ciutat i la seva repesentació mediàtica. El debat pretén, d’una manera crítica, reflexionar sobre l’ús de l’espai públic en les anomenades “smart cities” i analitzar com emergeixen les comunitats connectades.

Obrirà la jornada Maria Luna-Rassa, membre de l’InCom-UAB, amb la ponència “Espai públic: de murs silenciosos a comunitats connectades”. I, després de la projecció de fragments del documental Ciutat Morta, intervindrà Xavi Artigas, director d’aquest treball.

La trobada, coordinada per Ida Grundel (GMK-Karlstads Universitet) i Maria Luna-Rassa (InCom-UAB), se celebrarà el proper 22 de març de 2016, entre les 16.00 i les 19.00 hores, al Centre Cívic Pati Llimona (Barcelona).

 

El InCom-UAB organiza un encuentro con estudiantes de la Universidad de Karlstad (Suecia)

‘Usos del Espacio Público: Movimientos Sociales y su huellas visuales en Barcelona’ es el título de este encuentro con alumnado de la universidad sueca, y abierto al público. Será el 22 de marzo en Barcelona

Barcelona, 16–03–2016. ‘Usos del Espacio Público: Movimientos Sociales y su huellas visuales en Barcelona’ es ya la tercera edición de la lectura pública organizada por el InCom-UAB con motivo de la visita de estudiantes del Departamento de Geografía, Medios y Comunicación (GMK) de la Universidad de Karlstad (Suecia). La sesión tiene como objetivo revisar la historia de los recientes movimientos sociales en la ciudad y su representación mediática. El debate pretende, de un modo crítico, reflexionar sobre el uso del espacio público en las llamadas “smart cities” y analizar cómo emergen las comunidades conectadas.

Abrirá la jornada Maria Luna-Rassa, miembro del InCom-UAB, con la ponencia “Espacio público: de muros silenciosos a comunidades conectadas”. Y, tras la proyección de fragmentos del documental Ciutat Morta, intervendrá Xavi Artigas, director de este trabajo.

El encuentro, coordinado por Ida Grundel (GMK-Karlstads Universitet) y Maria Luna-Rassa (InCom-UAB), se celebrará el próximo 22 de marzo de 2016, entre las 16.00 y las 19.00 horas, en el Centro Cívico Pati Llimona (Barcelona).