Amparo Huertas Bailén, membre del Jurat dels VIII Premis per a la Diversitat

El dijous, 9 de juny, es lliuraran els VIII Premis per a la Diversitat, concedits per la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual, del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC). Amparo Huertas Bailén, directora de l'InCom-UAB, ha format part del jurat

Bellaterra / Barcelona, 06‒06‒2016. L'acte de lliurament dels VIII Premis per a la Diversitat serà aquest dijous, 9 de juny, a les 12.30 hores al Palau Robert, Sala Cotxeres, Passeig de Gràcia, 107 (Barcelona). Els Premis inclouen diverses modalitats: televisió, ràdio, producció audiovisual i trajectòria. Serà en aquell moment quan es donin a conèixer públicament les persones i/o entitats premiades. Amparo Huertas Bailén és membre de la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual i aquesta és la segona vegada que participa com a membre del Jurat dels Premis.

Prèviament a l’acte de lliurement dels premis, el mateix dijous 9 de juny, la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual organitza una nova jornada amb el títol "La diversitat està prou representada en la ficció televisiva?". Es tracta de les VIII Jornades de la Mesa i el seu objectiu és reflexionar sobre el què, el com i el per què de la visibilitat i/o invisibilitat en la representació de la diversitat en les sèries de ficció de proximitat a la televisió. La sessió s’iniciarà a les 9 hores i es clourà a les 12.30 hores amb l’acte de lliurament dels premis.

Per a més informació:

Web Mesa Diversitat

twitter @mesadiversitat

Formulari inscripció Jornada

 

Amparo Huertas Bailén, miembro del Jurado dels VIII Premios para la Diversidad

El jueves, 9 de junio, se entrarán los VIII Premios para la Diversidad, concedidos por la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual, del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC). Amparo Huertas Bailén, directora del InCom-UAB, ha formado parte del jurado

Bellaterra / Barcelona, 06‒06‒2016. El acto de entrega de los VIII Premios para la Diversidad será este jueves, 9 de junio, a las 12.30 horas en el Palau Robert, Sala Cotxeres, Paseo de Gracia, 107 (Barcelona). Los Premios incluyen distintas modalidades: televisión, radio, producción audiovisual y trayectoria. Será en ese momento cuando se den a conocer públicamente las persones y/o entidades premiadas. Amparo Huertas Bailén es miembro de la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual y esta es la segunda vez que participa como miembro del jurado de los Premios.

Previamente al acto de entrega de los premios, el mismo jueves 9 de junio, la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual organiza una nueva jornada con el título "La diversidad está suficientemente representada en la ficción televisiva?”. Se trata de las VIII Jornadas de la Mesa y su objetivo es reflexionar sobre el qué, el cómo y el por qué de la visibilidad y/o invisibilidad en la representación de la diversidad en las series de ficción de proximidad en la televisión. La sesión se iniciará a las 9 horas y se clausurará a las 12.30 horas con el acto de entrega de los premios.

Para más información:

Web Mesa Diversitat

twitter @mesadiversitat

Formulario inscripción Jornada