Profesores del Tecnológico de Monterrey, Campus Querétaro (Mèxic), visiten l’InCom-UAB

La visita s’ha emmarcat dins del pla d’activitats anual de l’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / UVic-UCC), que dirigeix la investigadora Ruth S. Contreras

Bellaterra, 09‒06‒2016. L’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC), amb seu al campus de la UAB a Bellaterra, va rebre el dijous 2 de juny la visita de dues professores del Departament de Comunicació i Art Digital del Tecnológico de Monterrey, Campus Querétaro (México).

En concret, es tracta de Nohemí Lugo Rodríguez, magíster en Literatura per la Western Michigan University i doctoranda en Comunicació a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona, y María Elena Melón Jareda, magíster en Ciències Computacionals, amb especialitzat en Gràfica, pel Tecnológico de Monterrey.

Durant la seva visita, les profesores Lengo Rodríguez i Melón Jareda van explicar el projecte “Vivir en tiempos de móvil”, un espai d’expressió personal i col·lectiva, intel·ligència col·lectiva i innovació educativa que reprèn fenòmens, cultures i estètiques que han nascut en un moment emmarcat per la digitalització, la connexió a xarxes socials, la lògica transmèdia, i la urgència de compartir en temps real.

La visita va comptar, a més de la directora de l’Observatori Ruth S. Contreras, amb els investigadors de l’equip José Luis Terrón y Xavier Ribes.

Peu de fotografia (d’esquerra a dreta): Ruth S. Contreras, Xavier Ribes, María Elena Melón Jareda, Nohemí Lugo Rodríguez i José Luis Terrón. Copyright: OCVE (InCom / Uvic-UCC).

Per a més informació:

Web OCVE (InCom-UAB / Uvic-UCC)

 

Profesoras del Tecnológico de Monterrey, Campus Querétaro (México), visitan el InCom-UAB

La visita se ha enmarcado dentro del plan de actividades anual del Observatorio de Comunicación, Videojuegos y Entretenimiento (OCVE InCom-UAB / UVic-UCC), que dirige la investigadora Ruth S. Contreras

Bellaterra, 09‒06‒2016. El Observatorio de Comunicación, Videojuegos y Entretenimiento (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC), con sede en el campus de la UAB en Bellaterra, recibió el jueves 2 de junio la visita de dos profesoras del Departamento de Comunicación y Arte Digital del Tecnológico de Monterrey, Campus Querétaro (México).

En concreto, se trata de Nohemí Lugo Rodríguez, máster en Literatura por la Western Michigan University y doctoranda en Comunicación en la Universitat Pompeu Fabra en Barcelona, y María Elena Melón Jareda, máster en Ciencias Computacionales, con especialidad en Gráfica, por el Tecnológico de Monterrey.

Durante su visita las profesoras Lengo Rodríguez y Melón Jareda explicaron el proyecto “Vivir en tiempos de móvil”, un espacio de expresión personal y colectiva, inteligencia colectiva e innovación educativa que retoma fenómenos, culturas y estéticas que han nacido en un momento enmarcado por la digitalización, la conexión en redes sociales, la lógica transmedia, y la urgencia de compartir en tiempo real.

La visita contó, además de la directora de Observatorio, Ruth S. Contreras, con los investigadores del equipo José Luis Terrón y Xavier Ribes.

Pie de fotografía (de izquierda a derecha): Ruth S. Contreras, Xavier Ribes, María Elena Melón Jareda, Nohemí Lugo Rodríguez y José Luis Terrón. Copyright: OCVE (InCom / Uvic-UCC).

Para más información:

Web OCVE (InCom-UAB / Uvic-UCC)