La investigadora Amparo Huertas participa en el VI Workshop internacional de investigación organitzat per GECA

La reunió, organitzada pel grup “Género, Estética y Cultura Audiovisual” (GECA) en col·laboració amb l’InCom-UAB, se celebrarà els dies 18 i 19 de maig a la Universidad Complutense de Madrid (UCM)

Bellaterra, 11–05–2015. Aquest és el sisè workshop internacional d’investigació organitzat per GECA, que, per primera vegada, es realitza a porta tancada, essent necessària una invitació per assistir-hi. Seguint les conclusions del workshop de l’any passat, en el qual també hi va participar Amparo Huertas, la idea és combinar trobades obertes i trobades a porta tancada. En aquesta edició, s’ha optat pel tipus de trobada a porta tancada per poder facilitar el diàleg més fluid entre les persones assistents i, a més a més, sobre un tema molt concret, el consum de cinema.

Després de donar la benvinguda, a càrrec del director del workshop Francisco A. Zurian, Amparo Huertas serà la responsable d’obrir la trobada, presentant les problemàtiques a l’entorn del sector i les possibles línies de reflexió. A continuació, participaran Uta Felten, de la Universität Leipzig (Alemanya), i Christopher Perriam, de la University of Manchester (Regne Unit).

Amparo Huertas és especialista en l’estudi de les audiències. Entre les seves publicacions destaca La audiencia investigada (Gedisa, 2002).

Per a més informació:

Web del Workshop

 

La investigadora Amparo Huertas participa en el VI Workshop internacional de investigación organizado por GECA

La reunión, organizada por el grupo “Género, Estética y Cultura Audiovisual” (GECA) en colaboración con InCom-UAB, se celebrará los días 18 y 19 de mayo en la Universidad Complutense de Madrid (UCM)

Bellaterra, 11–05–2015. Este es el sexto workshop internacional de investigación organizado por GECA, que, por primera vez, se realiza a puerta cerrada, siendo necesaria invitación para asistir. Siguiendo las conclusiones del workshop del pasado año, en el que también participó Amparo Huertas, la idea es combinar encuentros abiertos y encuentros a puerta cerrada. En esta edición, se ha optado por el tipo de encuentro a puerta cerrada para poder facilitar un diálogo más fluido entre las personas asistentes y, además, sobre un tema muy concreto, el consumo de cine.

Después de dar la bienvenida, a cargo del director del workshop Francisco A. Zurian, Amparo Huertas será la encargada de abrir el encuentro, presentando las problemáticas que envuelven al sector y las posibles líneas de reflexión. A continuación, participarán Uta Felten, de la Universität Leipzig (Alemania), y Christopher Perriam, de la University of Manchester (Reino Unido).

Amparo Huertas es especialista en el estudio de las audiencias. Entre sus publicaciones destaca La audiencia investigada (Gedisa, 2002).

Para más información:

Web del Workshop