L'InCom-UAB participa a la Presentació del nou 'Batec' del Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària

L’acte se celebrarà el dimarts 4 de juny, a les 13 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària de la UAB i forma part del procés de reflexió estratègica realitzat pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Per part de l’InCom.-UAB hi participarà José Luis Terrón, director de l’SCOMLab InCom-UAB

Bellaterra, 03-06-2019. El professor titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) i director de l’SCOMLab InCom-UAB José Luis Terrón, participa en una taula rodona per parlar sobre la incidència curricular del voluntariat de la UAB. La seva intervenció forma part de la Presentació del nou 'Batec' del Programa de Salut de la FAS, que es desenvoluparà el dimarts 4 a la Facultat de Veterinària (Sala de Juntes) a les 13.00 hores.

El nou 'Batec' és un acte de presentació del procés de reflexió estratègica realitzat pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària que comptarà amb la participació de diferents agents col·laboradors del projecte.

Per a més informació:

Fundació Autònoma Solidària

 

El InCom-UAB participa en la Presentación del nou 'Latido' del Programa de Salud de la Fundació Autònoma Solidària

El acto se celebrará el martes 4 de junio, a las 13 horas, en la Sala de Juntas de la Facultad de Veterinaria de la UAB y forma parte del procés de reflexión estratègica realizado por el Programa de Salud de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Por parte del InCom-UAB participará José Luis Terrón, director del SCOMLab InCom-UAB

Bellaterra, 03-06-2019. El profesor titular del Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad (UAB) y director del SCOMLab InCom-UAB José Luis Terrón participa en una mesa redonda para hablar sobre la incidencia curricular del voluntariado de la UAB. Su intervención forma parte de la Presentación del nuevo ‘Latido’ del Programa de Salud de la FAS, que se desarrollará el martes 4 de junio en la Facultad de Veterinaria (Sala de Juntas) a las 13.00 horas.

El nuevo ‘Latido’ es un acto de presentación del proceso de reflexión estratégica realizado por el Programa de Salud de la Fundació Autònoma Solidària que contará con la participación de distintos agentes colaboradores del proyecto.

Para más información:

Fundació Autònoma Solidària