L’InCom-UAB publica dos nous títols de la Col·lecció d’eBooks

L’InCom-UAB, dins de la Col·lecció d’eBooks, acaba de publicar dos nous títols, Repensemos el juego, coordinat per Ruth S. Contreras, i Estudos de Recepção Latino-Americanos: métodos e práticas, coordinat per Veneza Mayora Ronsini, Denise Cogo i Jerónimo Repoll

Bellaterra, 22–06–2015. Repensemos el juego neix de les jornades “Rethinking Game Concept. Repensem el joc”, que l’InCom-UAB va organitzar amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i el Grup Informàtica en l'Enginyeria de la Universitat Politècnica de Catalunya (GIE-UPC), el maig de 2014, a l’Arts Santa Mònica, a Barcelona.

Al llibre s’ha reunit informació sobre aquestes jornades, que van incloure una exposició i diverses taules rodones, i una sèrie de reflexions sobre el joc, a càrrec d’especialistes internacionals en la matèria: Emiliano Labrador, Nelson Zagalo, Flavio Escribano, José Luis Eguia i Carlos González Tardón.

Estudos de Recepção Latino-Americanos: métodos e práticas es una selecció de textos presentats en el marc del Grup de Treball Estudis de Recepció del congrés de l’Asociación Latinoamericana de Investigadores de la Comunicación (ALAIC), que es va celebrar el 2012 a Montevideo (Uruguai).

El llibre s’organitza en dues parts. La primera exposa una sèrie d’estudis i reflexions sobre objectes d’estudi emergents, així com els desafiaments, límits i propostes metodològiques que impliquen. El tancament d’aquest apartat analitza una proposta d’una agenda col·lectiva per als estudis de recepció.

La segona part comprèn estudis epírics a partir dels quals es pot tenir un panorama ampli i divers de les principals aportacions teoricometodològiques dels estudis de recepció al coneixement de l’apropiació mediática.

Per a més informació:

eBook Repensemos el juego

eBook Estudos de Recepção Latino-Americanos: métodos e práticas

Jornadeas “Rethinking Game Concept. Repensem el joc” (6/11–05–2014)

ALAIC

 

El InCom-UAB publica dos nuevos títulos de la Colecció de eBooks

El InCom-UAB, dentro de su Colección de eBooks, acaba de publicar dos nuevos títulos, Repensemos el juego, coordinado por Ruth Contreras, y Estudos de Recepção Latino-Americanos: métodos e práticas, coordinado por Veneza Mayora Ronsini, Denise Cogo y Jerónimo Repoll

Bellaterra, 22–06–2015. Repensemos el juego nace de las jornadas “Rethinking Game Concept. Repensem el joc” que el InCom-UAB organizó junto a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya y el Grup Informàtica en l'Enginyeria de la Universitat Politècnica de Catalunya (GIE-UPC), en mayo de 2014, en el Arts Santa Mònica, en Barcelona.

En el libro se ha reunido información sobre dichas jornadas, que incluyeron una exposición y varias mesas redondas, y una serie de reflexiones sobre el juego a cargo de especialistas internacionales en la materia: Emiliano Labrador, Nelson Zagalo, Flavio Escribano, José Luis Eguia y Carlos González Tardón.

Estudos de Recepção Latino-Americanos: métodos e práticas es una selección de textos presentados en el Grupo de Trabajo Estudios de Recepción del Congreso de la Asociación Latinoamericana de Investigadores de la Comunicación (ALAIC), que se celebró en 2012 en Montevideo (Uruguay).

El libro se organiza en dos partes. La primera expone una serie de estudios y reflexiones sobre objetos de estudio emergentes así como de los desafíos, límites y propuestas metodológicas que ellos implican. El cierre de este apartado analiza una propuesta de una agenda colectiva para los estudios de recepción.

La segunda parte comprende estudios empíricos a partir de los cuales se puede tener un amplio y diverso panorama de los principales aportes teórico-metodológicos de los estudios de recepción al conocimiento de la apropiación mediática.

Para más información:

eBook Repensemos el juego

eBook Estudos de Recepção Latino-Americanos: métodos e práticas

Jornadas “Rethinking Game Concept. Repensem el joc” (6/11–05–2014)

ALAIC