L’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / UVic-UCC) organitza el 2nd Workshop on Gaming, Simulation and Play, del 15 al 18 de juny de 2016, a Gran Canària

L’esdeveniment forma part del programa de la 11th Iberian Conference on Information Systems and Technologies (CISTI) 2016, un referent internacional en aquesta matèria

Bellaterra, 30–05–2016. Com cada any, l’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC) organitza esdeveniments per investigadors, artistes i desenvolupadors de jocs per parlar i compartir les seves experiències. Enguany, del 15 al 18 de juny, es realitzarà el 2nd Workshop on Gaming, Simulation and Play que té com a objectiu ser un punt de trobada entre investigadors i usuaris per compartir i discutir recerques i desenvolupaments.

El workshop pretén abastar tant resultats originals en l'àmbit teòric i metodològic, com en el desenvolupament tecnològic i de noves aplicacions. Els treballs presentats són de diversa naturalesa: articles de recerca, estudis de casos concrets i també demostracions que presenten resultats originals relacionats amb temes de recerca, disseny, metodologia, conceptes o experiències en l'àrea dels videojocs.

Coordinat per la Dra. Ruth S. Contreras i José Luis Eguia, membres del OCVE (InCom-UAB / Uvic-UCC), el workshop comptarà amb la participació de investigadors procedents de Brasil, Espanya, Portugal i Mèxic.

Per a més informació:

Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC)

Web 2nd Workshop on Gaming, Simulation and Play

 

El Observatorio de Comunicación, Videojuegos y Entretenimiento (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC) organiza el 2nd Workshop on Gaming, Simulation and Play, del 15 al 18 de junio de 2016, en Gran Canaria

El evento forma parte del programa de la 11th Iberian Conference on Information Systems and Technologies (CISTI) 2016, un referente internacional en esta materia

Bellaterra, 30–05–2016. Como cada año, el Observatorio de Comunicación, Videojuegos y Entretenimiento (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC) organiza eventos para investigadores, artistas y desarrolladores de juegos para hablar y compartir sus experiencias. Este año, del 15 al 18 de junio, se realizará el 2nd Workshop on Gaming, Simulation and Play que tiene como objetivo ser un punto de encuentro entre investigadores y usuarios para compartir y discutir investigaciones y desarrollos.

El workshop pretende abarcar tanto resultados originales en el ámbito teórico y metodológico, como en el desarrollo tecnológico y de nuevas aplicaciones. Los trabajos presentados son de distinta naturaleza: artículos de investigación, estudios de casos concretos y también demostraciones que presentan resultados originales relacionados con temas de investigación, diseño, metodología o experiencias en el área de los videojuegos.

Coordinado por la Dra. Ruth S. Contreras y José Luis Eguia, miembros del OCVE (InCom-UAB / Uvic-UCC), el workshop contará con la participación de investigadores procedentes de Brasil, España, Portugal y México.

Para más información:

Observatorio de Comunicación, Videojuegos y Entretenimiento (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC)

Web 2nd Workshop on Gaming, Simulation and Play