Maria Badet, col·laboradora de l’InCom-UAB, ponent al debat sobre “Fake news, les mentides veritables”

La periodista i investigadora col·laboradora de l’InCom-UAB participarà com a ponent al debat que se celebrarà el dimecres 26 de juny, a les 18.30h, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona

Bellaterra / Barcelona, 12-06-2019. La periodista brasilera i investigadora col·laboradora de l’InCom-UAB, Maria Badet, participarà com a ponent al debat “Fake news, les mentides veritables”, organitzat pel Grup de treball Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Xarxa Antirumors, el dimecres 26 de juny de 2019, a les 18.30h, a la sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El debat també comptarà, com a ponents, amb l’activista de Women’s March, Cecilia Gómez Engler, i la cofundadora de la plataforma Verificat, Alba Tobella. La sessió serà moderada pel membre del Grup de treball Periodisme Solidari i Diverscat, Joan Palomés.

L’objectiu de la sessió és debatre sobre les fake news i el repte de la ciutadania per aprendre a detectar-les i combatre-les, d’una manera conscient. El debat s'inclou dins del cicle “Els reptes actuals de la comunicació”.

L'any 2018 el Grup de treball Periodisme Solidari va dedicar el seu cicle a “Àsia, el gran continent”. A la secció Cròniques de l'Observatori de la Comunicació a Catalunya (OCC InCom-UAB), es pot accedir a més informació sobre aquestes activitats.

Per a més informació:

Programa debat “Fake news, les mentides veritables”

OCC (InCom-UAB) – Monogràfics / cròniques

 

Maria Badet, colaboradora del InCom-UAB, ponente en el debate sobre “Fake news, les mentides veritables”

La periodista e investigadora colaboradora del InCom-UAB participará como ponente en el debate que se celebrará el miércoles 26 de junio, a las 18.30h, en la sede del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en Barcelona

Bellaterra / Barcelona, 12-06-2019. La periodista brasileña e investigadora colaboradora del InCom-UAB, Maria Badet, participará como ponente en el debate “Fake news, les mentides veritables”, organizado por el Grupo de trabajo Periodismo Solidario del Col·legi de Periodistes de Catalunya y la Xarxa Antirumors, el miércoles 26 de junio de 2019, a las 18.30h, en la sala de actos del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El debate también contará, como ponentes, con la activista de Women’s March, Cecilia Gómez Engler, y la cofundadora de la plataforma Verificat, Alba Tobella. La sesión estará moderada por el miembro del Grupo de trabajo Periodismo Solidario y Diverscat, Joan Palomés.

El objetivo de la sesión es debatir sobre las fake news y el reto de la ciudadanía para aprender a detectarlas y combatirlas, de una forma consciente. El debate se incluye dentro del cicló “Los retos actuales de la comunicación”.

En el año 2018 el Grupo de trabajo Periodismo Solidario dedicó su ciclo a “Ásia, el gran continente”. En la sección Crónicas del Observatori de la Comunicació a Catalunya (OCC InCom-UAB) se puede acceder a más información sobre estas actividades.

Para más información:

Programa debat “Fake news, les mentides veritables”

OCC (InCom-UAB) – Monográficos / crónicas