Miquel de Moragas i Spà impartirà la conferència inaugural del V Symposium grafica (2019)

El fundador i primer director de l’InCom-UAB impartirà el dijous 5 de setembre la conferència inaugural del V Symposium grafica (2019), sota el títol “La investigació aplicada al disseny gràfic. Experiències de desenvolupament de disseny gràfic”

Bellaterra, 03-09-2019. El catedràtic honorari del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura (UAB) i fundador i primer director de l’InCom-UAB, Miquel de Moragas i Spà, impartirà la conferència inaugural de la cinquena edició del Symposium grafica (2019), que se celebrarà el dijous 5 de setembre, a les 10h, a la seu de l’Escola Superior de Relacions Públiques de Barcelona (ESRP), a la ciutat comtal. La intervenció de Moragas i Spà, titulada “La investigació aplicada al disseny gràfica. Experiències de desenvolupament de disseny gràfic”, serà moderada pel director del Grau de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL) Josep Rom.

Aquest esdeveniment acadèmic se celebrarà del 4 al 6 de setembre, a Barcelona, i està dirigit especialment a estudiants, investigadors i docents especialitzats en disseny gràfic i creativitat publicitària.

Es tracta d’una iniciativa conjunta del grup de Recerca en Estratègia i Creativitat en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Ramon Llull, el Grup de Recerca en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Grup de Recerca en Projectes de Disseny Gràfic de la Universitat de Barcelona, i compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. Per als organitzadors, el Symposium supsa una oportunitat per dinamitzar la investigació especialitzada en disseny gràfic i creativitat publicitària a través de dues revistes científiques (Grafica i Questiones publicitarias).

Per a més informació:

Programa V Symposium Grafica (2019)

Revista Grafica

Revista Questiones publicitarias

 

Miquel de Moragas i Spà impartirá la conferencia inaugural del V Symposium grafica (2019)

El fundador y primer director del InCom-UAB impartirá el jueves 5 de septiembre la conferencia inaugural del V Symposium grafica (2019), bajo el título “La investigación aplicada al diseño gráfico. Experiencias de desarrollo de diseño gráfico”

Bellaterra, 03-09-2019. El catedrático honorario del Departamento de Medios, Comunicación y Cultura (UAB) y fundador y primer director del InCom-UAB, Miquel de Moragas i Spà, impartirá la conferencia inaugural de la quinta edición del Symposium grafica (2019), que se celebrará el jueves 5 de septiembre, a las 10h, en la sede de la Escuela Superior de Relaciones Públicas de Barcelona (ESRP), ebn la ciudad condal. La intervención de Moragas i Spà, titulada “La investigación aplicada al diseño gráfico. Experiencias de desarrollo de diseño gráfico”, será moderada por el director del Grado de Publicidad, Relaciones Públicas y Marqueting de la Facultad de Comunicación y Relaciones Internacionales Blanquerna (URL) Josep Rom.

Este evento académico internacional se celebrará del 4 al 6 de septiembre, en Barcelona, y està especialmente dirigido a estudiantes, investigadores y docentes especializados en diseño gráfico y creatividad publicitària.

Se trata de una iniciativa conjunta del Grup de Recerca en Estratègia i Creativitat en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Ramon Llull; el Grup de Recerca en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona; el Grup de Recerca en Projectes de Disseny Gràfic de la Universitat de Barcelona, y cuenta con la colaboración del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. Para los organitzadores, el Symposium supone una oportunidad para dinamizar la investigación especializada en diseño gráfico y creatividad publicitaria a través de dos revistas científicas (Grafica y Questiones publicitarias).

Para más información:

Programa V Symposium Grafica (2019)

Revista Grafica

Revista Questiones publicitarias