Participació de l’InCom-UAB al programa radiofònic “Cómeme la Onda”

La directora de l’InCom-UAB i coordinadora del Màster en Comunicació LGTBI+, Amparo Huertas Bailén, va parlar sobre la Llei Trans, en aquest programa radiofònic gravat des dels estudis de Campus Media UAB.

 

Bellaterra, 12-04-2021. El dia 8 d’abril de 2021 vam participar al programa radiofònic “Cómeme la Onda”. Amparo Huertas Bailén, directora de l’InCom-UAB i coordinadora del Màster en Comunicació LGTBI+, va parlar sobre la Llei Trans: la lluita entre les diferents narratives (mèdica, judicial i PERSONAL), la manera com s’ha d’abordat en altres països i la necessitat de no perdre’ns pensant en possibles subterfugis i trampes per anul·lar una proposta que només ha de pensar-se en termes de poder seguir avançant…

“Cómeme la Onda” es grava als estudis de Campus Media UAB i s’emet des de la UAB Radio, la ràdio de l’Autònoma. L’equip responsable està format per exestudiants del Grau de Comunicació Audiovisual d’aquesta universitat: Gerard Tena, Yula Doukoure, Berta Sánchez, Cristina Sánchez-Pajares i Gemma Josep. És un espai juvenil, pensat per parlar de sexualitat, sense embuts i amb la màxima normalitat, com ha de ser.

 

Podeu escoltar el programa a:

Canal de Twitch: https://www.twitch.tv/comemelaonda

Spotify i altres plataformes de Podcast (Apple, Google…): https://open.spotify.com/show/1Rvu2AXxTPX1sK1bgErbrs?nd=1