Participació en un seminari intern de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya

Amparo Huertas Bailén i Maria Luna-Rassa han presentat el projecte “Religió i consum mediàtic a contextos postmigratoris, la mirada de les dones musulmanes procedents del Magreb a Catalunya”, finançat a la darrera convocatòria d’ajuts a projectes de recerca en l’àmbit de la diversitat religiosa del Govern català, en una jornada de treball

Bellaterra / Barcelona, 09–03–2016. La directora de l’InCom-UAB i responsable del projecte “Religió i consum mediàtic a contextos postmigratoris, la mirada de les dones musulmanes procedents del Magreb a Catalunya”, Amparo Huertas Bailén, i la investigadora de l’equip María Luna-Rassa han participat al seminari intern organitzat per la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, celebrat a Barcelona, els dies 23 i 25 de febrer. Les investigadores de l’InCom-UAB han presentat el seu treball, desenvolupat en el marc del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura de l’InCom-UAB (2014/SGR-01594). A l’equip també hi participen Luisa Martínez García, Luis Fernando Morales Morante, José Luis Terrón Blanco, Yolanda Martínez Suárez i Saleta de Salvador Agra.

Al seminari, s’han presentat els 14 projectes d’investigació subvencionats a la Convocatòria d’ajuts a projectes de recerca en l’àmbit de la diversitat religiosa (RELIG 2015), d’un total de 26 presentats. La finalitat era posar en comú els objectius, calendari i metodologia de treball. Segons fonts de la Direcció General d’Afers Religiosos, “aquest seminari afavoreix l’intercanvi entre els diferents equips investigadors per fomentar la sinergia i l’establiment de xarxes col·laboratives”.

Fotografia: La directora de l’InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén, a la sessió del dia 25 de febrer. Copyright: Maria Luna-Rassa (InCom-UAB)

 

Participación en un seminario interno de la Dirección General de Asuntos Religiosos de la Generalitat de Catalunya

Amparo Huertas Bailén y María Luna-Rassa han presentado el proyecto “Religió i consum mediàtic a contextos postmigratoris, la mirada de les dones musulmanes procedents del Magreb a Catalunya” [“Religión y consumo mediático en contextos post-migratorios, la mirada de mujeres musulmanas procedentes del Magreb en Cataluña”], financiado en la última convocatoria de ayudas a proyectos de investigación en el ámbito de la diversidad religiosa del Gobierno catalán, en una jornada de trabajo

Bellaterra / Barcelona, 09–03–2016. La directora del InCom-UAB y responsable del proyecto “Religió i consum mediàtic a contextos postmigratoris, la mirada de les dones musulmanes procedents del Magreb a Catalunya” [“Religión y consumo mediático en contextos post-migratorios, la mirada de mujeres musulmanas procedentes del Magreb en Cataluña”], Amparo Huertas Bailén, y la investigadora del equipo Maria Luna-Rassa han participado en el seminario interno organizado por la Dirección General de Asuntos Religiosos del Departamento de Gobernación, Administraciones Públicas y Vivienda de la Generalitat de Catalunya, celebrado en Barcelona, los días 23 y 25 de febrero. Las investigadoras del InCom-UAB han presentado su trabajo, desarrollado en el marco del Grupo Internacional de Estudios sobre Comunicación y Cultura del InCom-UAB (2014/SGR-01594). En el equipo también participan Luisa Martínez García, Luis Fernando Morales Morante, José Luis Terrón Blanco, Yolanda Martínez Suárez y Saleta de Salvador Agra.

En el seminario se han presentado los 14 proyectos de investigación subvencionados en la Convocatoria de ayudas a proyectos de investigación en el ámbito de la diversidad religiosa (RELIG 2015), de un total de 26 presentados. La finalidad era poner en común los objetivos, calendario y metodología de trabajo. Según Fuentes de la Dirección General de Asuntos Religiosos, “este seminario favorece el intercambio entre los distintos equipos investigadores para fomentar la sinergia y el establecimiento de redes colaborativas”.

Fotografía: La directora del InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén, en la sesión del día 25 de febrero. Copyright: Maria Luna-Rassa (InCom-UAB)