Sis estudiants mexicans, becats per fer una estada a l’InCom-UAB

Els estudiants col·laboraran amb l’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB/UVic-UCC), que dirigeix la investigadora Ruth S. Contreras Espinosa, que actuarà al mateix temps de tutora de la seva estada

Bellaterra / Mèxic, D.F. (Mèxic), 12-06-2018. El govern de Mèxic ha seleccionat un total de sis estudiants de diverses àrees procedents de cinc universitats mexicanes i els ha atorgat una beca d’estudis, que els permetrà fer una estada internacional a l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), a Bellaterra, d’un mes i mig de durada.

Es tracta, en concret, dels estudiants Eduardo Cervantes Mora (Instituto Tecnológico Superior de Los Reyes), Rafael Ángel Gómez Gaytan (Universidad de La Salle Bajío), José Manuel Martínez López (Universidad De La Salle Bajío), Leopoldo Alexander Mora Sosa (Instituto Tecnológico Superior de Apatzingán), Yail Melisa Barajas Olivas (Universidad de Sonora) i Jimena Caballero (Universidad Nacional Autónoma de México).

La seva estada començarà el 18 de juny i finalitzarà el 30 de juliol de 2018. Durant aquest període treballaran en el marc de l’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB/UVic-UCC), tot i que els estudiants Barajas Olivas, Gómez Gaytan i Martínez López durant la seva estada també col·laboraran amb un projecte del Centre d’Estudis Olímpics (CEO-UAB).

 

Seis estudiantes mexicanos, becados por hacer una estancia en el InCom-UAB

Los estudiantes colaborarán con el Observatorio de Comunicación, Videojuegos y Entretenimiento (OCVE InCom-UAB/UVic-UCC), que dirige la investigadora Ruth S. Contreras Espinosa, que actuará al mismo tiempo de tutora de su estancia

Bellaterra / México, D.F. (México), 12-06-2018. El gobierno de México ha seleccionado un total de seis estudiantes de distintas áreas procedentes de cinco universidades mexicanas y les ha otorgado una beca de estudios, que les permitirá hacer una estancia internacional en el Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), en Bellaterra, de un mes y medio de duración.

Se trata, en concreto, de los estudiantes Eduardo Cervantes Mora (Instituto Tecnológico Superior de Los Reyes), Rafael Ángel Gómez Gaytan (Universidad de La Salle Bajío), José Manuel Martínez López (Universidad De La Salle Bajío), Leopoldo Alexander Mora Sosa (Instituto Tecnológico Superior de Apatzingán), Yail Melisa Barajas Olivas (Universidad de Sonora) y Jimena Caballero (Universidad Nacional Autónoma de México).

Su estancia comenzará el 18 de junio y finalizará el 30 de julio de 2018. Durante este periodo trabajarán en el marco del Observatorio de Comunicación, Videojuegos y Entretenimiento (OCVE InCom-UAB/UVic-UCC), aunque los estudiantes Barajas Olivas, Gómez Gaytan y Martínez López durante su estancia también colaborarán con un proyecto del Centro de Estudios Olímpicos (CEO-UAB).