Amparo Huertas Bailén, convidada a formar part del grup de recerca internacional Ic3, especialitzat en interculturalitat

La directora de l’InCom-UAB s’ha incorporat com a investigadora col·laboradora externa al grup de recerca “Interculturalitat, Ciutadania, Comunicació i Consum”, coordinat per Denise Cogo a l’Escola Superior de Propaganda e Marketing (ESPM-Brasil)

Bellaterra / São Paulo, 28–09–2016. La directora de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) i professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) Amparo Huertas Bailén s’ha incorporat com a investigadora col·laboradora externa al grup de recerca Ic3 (Interculturalitat, Ciutadania, Comunicació i Consum), de l’Escola Superior de Propaganda e Marketing (ESPM)-Sao Paulo (Brasil), que compta amb el suport del Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPg), del Govern estatal de Brasil. Aquest grup internacional, integrat dins del Programa de Postgrau en Comunicació i Pràctiques de Consum de l’ESPM, treballa al voltat de diferents temes: migracions transnacionals i mobilitats, xarxes sociocomunicatives i relacions de gènere, entre d’altres. Denise Cogo, coordinadora de l’Ic3, és també membre de l’InCom-UAB.

La incorporació de la directora de l’InCom-UAB a aquest grup de recerca brasiler consolida les relacions acadèmiques que des de fa més de deu anys manté amb la investigadora Denise Cogo. Entre els projectes conjunts que ja es duen a terme, destaca la codirecció de la col·lecció Atlántica de Comunicación, una iniciativa de l’Editorial Universitat Oberta de Catalunya (Oberta UOC Publishing) i l’InCom-UAB. L’objectiu d’aquesta línia editorial és difondre autors lusòfons traduïts al castellà.

Per a més informació:

Sobre Ic3

Sobre Atlántica de Comunicación (Editorial UOC i InCom-UAB)

Notícia relacionada:
02–06–2016. Web InCom-UAB: “Etnopaisajes en las metrópolis brasileñas, nou volum de la col·lecció Atlántica de Comunicación (Editorial UOC / InCom-UAB)”

 

Amparo Huertas Bailén, invitada a formar parte del grupo de investigación internacional Ic3, especializado en interculturalidad

La directora del InCom-UAB se ha incorporado como investigadora col·laboradora externa al grupo de investigación “Interculturalidad, Ciudadanía, Comunicación y Consumo”, coordinado por Denise Cogo en la Escola Superior de Propaganda e Marketing (ESPM-Brasil)

Bellaterra / São Paulo, 28-09-2016. La directora del Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) y profesora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) Amparo Huertas Bailén se ha incorporado como investigadora colaboradora externa al grupo de investigación Ic3 (Interculturalidad, Ciudadanía, Comunicación y Consumo), de la Escola Superior de Propaganda e Marketing (ESPM)-São Paulo (Brasil), que cuenta con el apoyo del Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPg), del Gobierno estatal de Brasil. Este grupo internacional, integrado dentro del Programa de Postgrado en Comunicación y Prácticas de Consumo del ESPM, trabaja entorno a distintos temas: migraciones transnacionales y movilidad, redes socio-comunicativas y relaciones de género, entro otros. Denise Cogo, coordinadora del Ic3, es también miembro del InCom-UAB.

La incorporación de la directora del InCom-UAB en este grupo de investigación brasileño consolida las relaciones académicas que desde hace más de diez años mantiene con la investigadora Denise Cogo. Entre los proyectos conjuntos que ya se llevan a cabo, destaca la codirección de la colección Atlántica de Comunicación, una iniciativa de la Editorial Universitat Oberta de Catalunya (Oberta UOC Publishing) y el InCom-UAB. El objetivo de esta línea editorial es difundir autores lusófonos traducidos al castellano.

Para más información:

Sobre Ic3

Sobre Atlántica de Comunicación (Editorial UOC e InCom-UAB)

Notícia relacionada:
02–06–2016. Web InCom-UAB: “Etnopaisajes en las metrópolis brasileñas, nuevo volumen de la colección Atlántica de Comunicación (Editorial UOC / InCom-UAB)”